Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in september 2019

De maand september zit er alweer bijna op. Nadat we al de beste documentaires en beste series op Netflix in september op een rijtje hebben gezet, is het nu de beurt aan de films. Deze maand verschenen heel wat nieuwe films en het opstellen van een top drie was dan ook niet makkelijk. Laat ook jouw stem horen voor de beste nieuwe titels op Netflix in september 2019.

Call Me By Your Name

In Call Me By Your Name worden we meegenomen naar de zomer van 1983. In de villa van zijn ouders kijkt Elio uit naar een luie zomer. Wat hij dan nog niet weet, is dat hij de liefde van zijn leven tegen het lijf loopt. Oliver, ene Amerikaanse onderzoeksassistent, besluit professor Perlman te helpen. Naast het werk bloeit er een plotselinge romance op tussen Elio en Oliver. De film is op IMDb bekroond met een 7,9 en sleepte heel wat prijzen in de wacht.

Lees meer over Call Me By Your Name

A Dog’s Way Home

Op zoek naar een hartverwarmende film? Zoek niet verder. Netflix voegde deze maand de tranentrekker A Dog’s Way Home toe aan zijn aanbod. De film laat zien hoe het hondje Bella en eigenaar Lucas elkaar kwijtraken. Bella wil terug komen bij haar baasje en legt een reis van honderden kilometers af waarbij ze ondertussen de harten van heel wat voorbijgangers steelt.

Lees meer over A Dog’s Way Home

Jumanji: Welcome to the Jungle

Met Dwayne Johnson in de hoofdrol verscheen deze maand ook Jumanji: Welcome to the Jungle online. De film was in 2017 nog in de bioscoop te bekijken en is nu al te zien op Netflix. De film laat zien hoe vier tieners vast komen te zitten in een video game. Ze zullen samen moeten werken om uit hun benarde positie te ontsnappen. Ze staan voor de meest gevaarlijke avonturen in hun leven.

Lees meer over Jumanji: Welcome to the Jungle

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?