Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in september 2020

Het einde van de maand september is in zicht. Nog een paar dagen te gaan tot oktober alweer van start gaat. In de maand september is er heel wat mooi nieuw aanbod verschenen, ook op het gebied van films. Wij gingen op zoek naar de beste films van de maand. Eerder schreven we al over de beste series en beste documentaires.

Enola Holmes

Enola Holmes is het jongere zusje van Sherlock en Mycroft Holmes. Op een Engels landgoed groeit ze samen met haar moeder op, tot die op een dag spoorloos verdwijnt. Enola roept de hulp in van haar twee broers, maar al snel blijkt dat dit voor haar alleen maar negatief uitpakt. Ze vertrekt naar Londen om zelf op onderzoek uit te gaan, wat al snel een dolle reis wordt.

Lees meer over Enola Holmes

The Devil All The Time

De Amerikaanse psychologische thriller The Devil All The Time heeft een hoofdrol weggelegd voor Tom Holland. Hij speelt Arvin Russell, een jonge jongen die alles op alles zet om zijn dierbaren te beschermen. In een wereld vol freaks, moordenaars en krankzinnige religieuze tradities blijkt dat echter een flinke opgave.

Lees meer over The Devil All The Time

Love, Guaranteed

Het gaat niet goed met het advocatenkantoor van Susan. Nadat ze te veel pro bono zaken heeft aangenomen, zal ze nu op zoek moeten naar een grote zaak om haar kantoor te redden. Ze komt terecht bij Nick die een datingssite wil aanklagen waarbij liefde wordt gegarandeerd.

Lees meer over Love, Guaranteed

Sing

Deze week verscheen ook een ware familiefilm op Netflix. Het gaat om Sing waarin een erg enthousiaste en optimistische koala centraal staat. Het gaat niet goed met zijn theater en om dat te veranderen, organiseert hij een zangwedstrijd. Door een foutje wordt het prijzengeld echter niet weergegeven als 1000 dollar, maar als 100.000 dollar en dat houdt de gemoederen in de dierenwereld flink bezig.

Lees meer over Sing

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?