Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in september 2021

De eerste dagen van oktober zijn alweer achter de rug. Een mooi moment om de balans op te maken voor de maand september. In de maand verschenen heel wat nieuwe titels online op Netflix. In dit artikel vind je de beste films op Netflix in september 2021. Eerder schreven we al over de beste documentaires en beste series.

The Stronghold

The Stronghold is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De film neemt ons mee naar het verhaal van drie politieagenten uit Marseille van de BAC Nord eenheid die de kans krijgen om een groot drugsnetwerk op te rollen. Al snel blijkt dat de grenzen vervagen als een belangrijke informant met een lastige eis aan komt zitten.

Lees meer over The Stronghold

Intrusion

Intrusion vertelt een weerzinwekkend verhaal. De dramathriller neemt ons mee naar een echtpaar. Na een dodelijke inbraak in hun nieuwe huis, gaat de getraumatiseerde vrouw op zoek naar antwoorden. Ze komt er al snel achter dat het echte gevaar nog niet geweken is.

Lees meer over Intrusion

Mamma Mia! Here We Go Again

Mamma Mia! is terug. Vijf jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film, is Sophie terug. Terwijl ze terugblikt op het leven van haar vrijgevochten moeder, opent Sophie de deuren van het nieuwe Hotel Bella Donna en begint ze al dansend aan een nieuw hoofdstuk in haar leven.

Lees meer over Mamma Mia! Here We Go Again

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?