Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in september 2023

Nu het einde van de maand september 2023 al weer bereikt is, is het een mooi moment om te kijken wat er de laatste tijd allemaal op Netflix is verschenen. We schreven eerder al over de beste series op Netflix in september 2023 en over de beste documentaires op Netflix in september. Vandaag zijn we aanbeland bij de beste films op Netflix in september 2023.

En Dag Och en Halv

Artan wil niets liever dan herenigd worden met zijn dochter. En om die missie tot voltooiing te brengen dringt hij gewapend het medisch centrum binnen waar zijn vrouw, die van hem vervreemd is, Louise werkt. Hij ontvoert haar in een wanhopige poging om een hereniging met zijn dochter te bewerkstelligen. Onder de warme zomerzon doorkruisen ze het Zweedse platteland terwijl de politie hen op de hielen zit. In de auto bij hen, achter het stuur, zit Lukas, die alles op alles zet om de situatie tot een goed eind te brengen.

➡ Lees meer over En Dag Och en Halv

Ehrengard: Forførelsens kunst

Ehrengard: Forførelsens kunst (Ehrengard: The Art of Seduction) is een kostuumdrama zoals Bridgerton en The Empress. De serie gaat over het personage Cazotte, die alles, maar dan ook alles, weet van de liefde. Hij is ook in te huren om als een soort Cupido partners te vinden voor welgestelden. Op een dag roept de groothertogin zijn hulp in om een vrouw te vinden voor zijn zoon, maar die gaat opeens van ‘introvert’ naar ‘extrovert’ en zet de boel op stelten, met een koninklijk schandaal als gevolg. En dan valt Cazotte ook nog eens zelf voor het bruidsmeisje Ehrengard, wat hem doet inzien dat hij toch minder weet van de liefde dan hij dacht!

➡ Lees meer over Ehrengard

Love at First Sight

De To All the Boys-films waren ongelooflijk populair op Netflix en die populariteit betekent dat de makers het nu behoorlijk druk hebben. Zo buigen ze zich namelijk over een nieuw project, Love at First Sight, dat volledig losstaat van To All the Boys. Haley Lu Richardson en Ben Hardy spelen de hoofdrollen, die van Hadley en Oliver. In de film komt Hadley te laat voor haar vlucht naar Londen, waar haar vader gaat trouwen met een vrouw die ze nog nooit gezien heeft. Op het vliegveld in New York loopt ze echter de man van haar dromen tegen het lijf, Oliver. Ze krijgt echter te maken met één klein probleempje, want ze raakt zijn contactgegevens kwijt! De horror…

Lees meer over Love at First Sight

Nowhere

NOWHERE vertelt het verhaal van het personage Mia, gespeeld door Anna Castillo, een zwangere vrouw die ontsnapt uit een land dat geteisterd wordt door overbevolking en gebrek aan grondstoffen. Tijdens haar vlucht gooit een storm de container waarin ze reist in zee. Doodeng natuurlijk, maar bij de pakken neerzitten, dat doet Anna niet. Vanaf dat moment begint ze namelijk te strijden om te overleven.

Lees meer over Nowhere

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?