Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in april 2018

Het is in april bijna moeilijker dan ooit om tot de beste titels van april te komen. Zeker als we kijken naar de series die er bij zijn gekomen, dan is het een schier onmogelijke taak. Daarom zijn we ook blij dat jullie zelf ook kunnen stemmen. Dit zijn onze keuzes.

Lees ook: De Beste Films van april, De Beste Docu’s van april

La Casa de Papel – seizoen 2

Er is bijna iedere maand wel een serie waar je niet omheen kunt en dat is in april absoluut het geval bij La Casa de Papel. De Spaanse serie is sinds eind 2017 op Netflix te zien en ontpopte zich tot een grote hit. Door de wat aparte indeling van het eerste seizoen waren er ook veel vragen over het tweede seizoen. Dat deel is sinds begin april op Netflix te zien en dat viel niemand tegen. Het werd zelfs nog mooier, want Netflix kondigde onlangs zelfs een derde seizoen aan!

Bekijk deze serie op Netflix

Jane the Virgin – seizoen 3

Naar het derde seizoen van Jane the Virgin is erg lang uitgekeken. Dat kwam door meerdere factoren. Om te beginnen is Jane the Virgin een serie van The CW en Netflix loopt in Nederland mee met veel series van de Amerikaanse televisiezender, zoals Riverdale en Dynasty. Voor Jane the Virgin gaat dat helaas niet op, want The CW heeft seizoen 4 al afgerond. Daarnaast ‘kreeg’ België het derde seizoen eind vorig jaar al en moest Nederland nog wat langer wachten. Dat wachten is nu voorbij, want het volledige derde seizoen van deze komische dramaserie.

Bekijk deze serie op Netflix

Lost in Space – seizoen 1

In april werd door Netflix ook weer een nieuwe ambitieuze serie gelanceerd: Lost in Space. In onze review waren we al enthousiast over deze remake van de gelijknamige serie uit de jaren zestig. Het is dan ook niet vreemd dat Lost in Space een plekje in deze lijst heeft weten te bemachtigen. Het verhaal van de familie Robinson is in een modern jasje gegoten en dat leverde niet alleen bijzondere fraaie scènes op, maar ook een mooie serie.

Bekijk deze serie op Netflix

The Alienist – seizoen 1

Net als Lost in Space is ook The Alienist een serie waar kosten noch moeite voor bespaard zijn. De serie speelt zich af in New York, maar de stad is dan nog lang niet zoals we het nu kennen. The Alienist speelt zich ver in het verleden af en er wordt gejaagd op een seriemoordenaar. Dit onderzoek wordt echter niet geleid door de politie, maar door de alienist, de voorloper van een psychiater. De zoektocht resulteert in een huiveringwekkende thriller, waarvan drie afleveringen zijn geregisseerd door de Belg Jakob Verbruggen. In een interview sprak hij uitgebreid over deze nieuwe serie.

Bekijk deze serie op Netflix

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?