Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in april 2019

Met april hebben we een uiterst goede Netflix-maand gehad. Er verschenen flink wat nieuwe titels en gelukkig zat er ook voor de serieliefhebbers genoeg leuks tussen. Wij zijn op zoek gegaan naar de drie Beste nieuwe series uit april.

Quicksand

Een van de nieuwe series deze maand was het indrukwekkende Quicksand. De Scandinavische serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Malin Persson Giolito en vertelt het verhaal van Maria Norberg. Als op haar school een schietpartij plaatsvindt, wordt Maria al snel opgepakt. Ze weet zelf echter niet meer precies wat er is gebeurd, behalve dat ze wel heeft geschoten bij de schietpartij. Als de serie vordert komen we er al snel achter dat de rol van haar vriend Sebastian Fagerman anders is dan van tevoren gedacht. De grote vraag is dan ook: Wat gebeurde er echt in het klaslokaal?

Lees meer over Quicksand

Jane the Virgin

Afgelopen maand verscheen alweer het vierde seizoen van Jane the Virgin op Netflix. Jane Villanueva had één belangrijke afspraak met zichzelf. Ze zou maagd blijven tot aan het huwelijk. Als ze door een medische fout echter plots zwanger raakt, staat haar leven op de kop. Inmiddels is Jane alweer heel wat jaar verder en is ze niet maagd meer. Smoorverliefd was ze op Michael, maar hij overleed en opnieuw stond haar leven op de kop. In seizoen 4 gaat ze verder.

Lees meer over Jane the Virgin

In Vlaamse Velden

Deze maand verschenen twee indrukwekkende Vlaamse titels in het aanbod van Netflix: Gevoel voor Tumor en In Vlaamse Velden. In de laatste kijken we mee met een welgestelde doktersfamilie tijdens de Eerste Wereldoorlog. De familie bestaat uit: Marie, Vincent, Guillaume, Virginie en Philippe. Als hun huis wordt bezet door Duitsers in de Eerste Wereldoorlog, moeten ze er alles aan doen om te overleven.

Lees alles over In Vlaamse Velden

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?