Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in april 2020

Outer Banks Netflix 2

De maand april zit er alweer op. De maand bracht heel wat nieuwe series met zich mee en het was dan ook lastig om een top drie op te stellen. Toch hebben we een poging gedaan voor de beste series op Netflix in april 2020. Kun jij je niet vinden in deze lijst, stem dan op de in jouw ogen beste nieuwe titels voor april 2020.

La Casa de Papel

La Casa de Papel keerde afgelopen maand terug voor zijn vierde seizoen op Netflix. In het derde seizoen werden we geïntroduceerd in de overval op de Spaanse Bank en in seizoen 4 ging de overval verder. Het seizoen zit opnieuw vol spanning. We zagen hoe de gekste capriolen werden uitgehaald om de overval tot een goed einde te leiden, maar in de weg daarnaartoe kwamen er veel obstakels op het pad van El Professor en zijn team. Zo werd geweld geen moment geschuwd.

Lees meer over La Casa de Papel

De Twaalf

Afgelopen mand was het op Netflix ook de beurt aan de release van de Vlaamse dramaserie De Twaalf. In België staat de gebroken vrouw Frie Palmer terecht voor de moorden op een vriendin en haar bloedeigen dochter. Haar lot ligt in handen van twaalf juryleden met ieder hun eigen persoonlijke misère.

Lees meer over De Twaalf

Outer Banks

Met Outer Banks heeft Netflix een nieuwe tienerserie te pakken. Zijn vader ging ooit op zoek naar een schat van 400 miljoen euro: hij kwam nooit meer thuis. Nu gaat John B zelf, samen met zijn excentrieke vriendengroep, op jacht naar de legendarische schat. Met alle gevolgen van dien.

Lees alles over Outer Banks

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand