Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in april 2021

De maand april is alweer voorbij. We zijn inmiddels alweer aangekomen op de eerste dag van mei en dat is een mooi moment om eens terug te kijken op de afgelopen maand. Netflix lanceerde daarin weer aardig wat series om u tegen te zeggen. Wij hebben de beste van de afgelopen maand op een rijtje gezet. Eerder geschreven we al over de beste documentaires op Netflix.

Shadow and Bone

Het was de maand waarin de fantasyserie Shadow and Bone verscheen. Daarin draait het om Alina Starkov, een nederige soldaat. Ze is erin geslaagd om een buitengewone kracht in zichzelf te ontketenen. Daarmee heeft ze misschien wel de sleutel naar de vrijheid van haar land in handen. Als ze de kans krijgt om zich bij Grisha, een elitair leger met magische soldaten aan te sluiten, besluit ze haar vertrouwde omgeving te verlaten om tegen de levensgevaarlijke dreiging van de Shadow Fold in te gaan.

Lees meer over Shadow and Bone

Fatma

Afkomstig vanuit Turkije kunnen we sinds april aan de slag met de Turkse psychologische thriller Fatma. Na een tragische gebeurtenis verandert en onopvallende schoonmaakster in een seriemoordenaar en neemt wraak voor oud leed, terwijl ze ondertussen zoekt naar haar vermiste man.

Lees meer over Fatma

The Serpent

The Serpent is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal over meesteroplichter Charles Sobhraj. In de jaren 70 heeft de meedogenloze moordenaar het gemunt op reizigers die de ‘Happy Trail’ van Zuid-Azië verkennen. Alles verandert voor Sobhraj als de Nederlander Herman Knippenberg de jacht op hem opent.

Lees alles over The Serpent

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?