Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in april 2022

Deze maand verscheen het nieuwe seizoen van Bridgerton eindelijk op Netflix. Stellen dat het tweede seizoen van het kostuumdrama uitgroeide tot een hit, is misschien wel een understatement! Het was echter zeker niet de enige serie die meteen goede zaken deed. Wij gingen op zoek naar de beste series op Netflix in april 2022. Ben jij het niet eens met onze lijst? Stem dan ook op jouw beste titels van april 2022. Eerder schreven we al over de beste documentaires op Netflix in april 2022.

Bridgerton

Met Bridgerton heeft Netflix een succesvol kostuumdrama te pakken. De serie is afkomstig van Shondaland en speelt zich af tussen 1813 en 1827 in Londen. In die tijd zijn acht leden van de Bridgerton-familie op zoek naar de liefde, terwijl ze ondertussen ook vrienden en vijanden ontdekken. In de serie draait het om Anthony, Benedict, Colin, Daphne, Eloise, Francesca, Gregory en Hyacinth: alle telgen van de Bridgerton-familie. Al moeten ze wel uitkijken, want de vernietigende columns van Lady Whistledown liggen altijd op de loer!

➡ Lees meer over Bridgerton

Hold Tight

Hold Tight is het vervolg op een eerdere Harlan Coben-serie, afkomstig uit Polen en getiteld The Woods. Oók is de show echter een heel nieuw avontuur; geen zomerkamp dus meer! Wel is er alweer iemand verdwenen: een zoon uit een vermogend gezin. Kort nadat een klasgenoot zichzelf van het leven beroofd heeft, begint de achttienjarige Adam zich steeds afstandelijker te gedragen, waarna hij ook nog eens spoorloos verdwijnt. Heeft dat te maken met de zelfmoord? En wie heeft de verdwijning op zijn geweten? Aan openbaar aanklager Pawel Kopiński de taak om dat uit te vinden. Benieuwd naar de andere Harlan Coben-titels op Netflix? Pak dan dit artikel erbij!

➡ Lees meer over Hold Tight

Better Call Saul

Even was het de vraag of Better Call Saul wel een afsluitend seizoen zou krijgen, en zo ja wanneer. Hoofdrolspeler Bob Odenkirk (Saul Goodman) kreeg namelijk een hartaanval, waar hij echter opvallend snel van herstelde. Het zesde seizoen van Better Call Saul is tevens het laatste seizoen zijn. Daarom is er wel gekozen om een langer seizoen te maken! Better Call Saul is een prequel op Breaking Bad, dat om de zieke Walter White draaide, die na het nieuws over zijn ziekte besluit om het allemaal heel anders aan te pakken. Eén van de personages in de serie was Saul Goodman. Over deze advocaat, gespeeld door Bob Odenkirk, is een prequel gemaakt: Better Call Saul.

➡ Lees meer over Better Call Saul

Dirty Lines

Dirty Lines is de nieuwste Nederlandse Netflix Original! De serie vertelt het verhaal van de jonge zakenman Frank Stigter. Na een aantal mislukte pogingen om een eigen zaak te beginnen, ziet Frank zijn kans schoon als de nationale telefoonmaatschappij PTT betaalnummers op de markt gaat brengen. Met hulp van zijn broer en zus en enkele dubieuze investeerders begint hij het eerste telecom-seks bedrijf van Europa. Wat begint als een knullig geïmproviseerd experiment in de garage van hun ouders, ontwikkelt zich in razend tempo tot een miljoenenindustrie.

➡ Lees meer over Dirty Lines

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?