Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in augustus 2017

Netflix heeft in augustus zeer veel nieuwe series of seizoenen van series toegevoegd aan het aanbod. Dat maakte het selecteren van de Beste Series op Netflix in augustus er niet makkelijker op, maar dit is de lijst geworden. Check ook de beste docu’s en de beste films van augustus.

White Gold – seizoen 1

Ed Westwick is onlosmakelijk verbonden met Gossip Girl, maar in White Gold is hij te zien in een heel andere rol. Wat in White Gold met name opvalt is zijn Britse accent. Dat wist hij in Gossip Girl aardig te verbloemen. White Gold speelt zich af in de jaren tachtig en Vincent Swan is een arrogante verkoper. Met zijn gladde praatjes krijgt hij bijna altijd alles wat hij wil voor elkaar, maar of hij en zijn team altijd eerlijk te werk gaan..?

Bekijk deze serie op Netflix

That ’70s Show – 8 seizoenen

Netflix en That ’70s Show bezorgde de fans deze maand heel wat stress. Alle acht seizoenen van deze populaire komedieserie waren door Netflix aangekondigd voor 18 augustus. Toen het die dag stil bleef was er even paniek, maar al snel maakte de streamingdienst duidelijk dat er een kleine vertraging in de licentie was opgetreden. Dat klopte, want sinds 21 augustus staan daadwerkelijk alle seizoenen van That ’70s Show op Netflix.

Bekijk deze serie op Netflix

The Defenders – seizoen 1

Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist maken met Marvel de verwachtingen volledig waar in The Defenders. Na hun stand-alone-series trekken ze in The Defenders samen ten strijde in New York, zoals was afgesproken met Netflix. Dat de Marvel-series zo populair zouden worden had vermoedelijk niemand verwacht. Aanvankelijk was het de bedoeling dat iedere superheld één seizoen zou krijgen en dat het met The Defenders werd afgesloten. Inmiddels is van iedere held een nieuw seizoen besteld en wordt er ook gehoopt op een nieuw seizoen van The Defenders.

Bekijk deze serie op Netflix

The Mist – 1 seizoen

The Mist is een wereldberoemd verhaal van Stephen King en werd in 2007 al eens verfilmd. Sinds dit jaar is er ook een serie over The Mist gemaakt. Inwoners van het dorp Maine worden ingesloten door een dikke mist en in die mist blijken gruwelijke wezens te leven. Ondanks dat het verhaal dus al eens verfilmd is, scoort ook deze versie op het oorspronkelijke van King weer. Sinds eind augustus zijn alle afleveringen van seizoen 1 ook op Netflix te bekijken.

Bekijk deze serie op Netflix

When Calls the Heart – 3 seizoenen

Op Netflix staan veel series die voortkomen uit de deal met The CW, maar ook met Hallmark zijn overduidelijk goede afspraken gemaakt. Sinds augustus staan er bijvoorbeeld drie seizoenen van When Calls the Heart op Netflix. Deze serie begon in 2014 en scoort hoge cijfers bij de critici én kijkers. Ook When Calls the Heart is een verhaal dat is gebaseerd op een boek. Het verhaal van schrijfster Janette Oke is verfilmd door regisseur Michael Landon Jr.. Het is het verhaal over een Canadese vrouw die besluit haar riante leven achter zich te laten, om lerares te worden in een Canadees mijnstadje.

Bekijk deze serie op Netflix

Velvet – seizoen 3 en 4

Er zijn twee hoofdzakelijke redenen waarom Velvet is opgenomen in de lijst met Beste Series van augustus op Netflix. Enerzijds, omdat Velvet een niet-Engelstalige serie is en desondanks een grote populariteit geniet in Nederland. Anderzijds komt het maar zelden voor dat Netflix in korte tijd liefst twee seizoenen van een serie toevoegt. Augustus begon met het derde seizoen van Velvet en een dag later werd het vierde seizoen ook al toegevoegd aan het aanbod. Daarmee is de reeks op Netflix compleet.

Bekijk deze serie op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?