Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in augustus 2019

Better Than Us Netflix

Augustus zit er alweer bijna op en het was een maand waarin weer heel wat mooie titels verschenen. Zo was het onder meer de beurt aan het derde seizoen van 13 Reasons Why, maar waren er nog veel meer nieuwe titels die de moeite waard zijn. Wij gingen op zoek naar de drie beste series op Netflix in augustus 2019. Jij kunt ook jouw stem uitbrengen op de beste nieuwe titels in augustus 2019.

Wu Assassins

Op het eerste oog is er niets vreemds aan Kai Jin (Iko Uwais). Hij is een eenvoudige chef-kok uit San Francisco die zich bezighoudt met het bereiden van eten. Ondertussen blijkt hij echter één groot geheim te hebben. Jin wordt namelijk gekozen als laatste Wu Assassin en moet er in zijn rol voor zorgen dat de mystieke Wu-krachten niet in verkeerde handen terecht komen. Hij zal zijn martial arts skills in moeten zetten om vijf criminelen tegen te houden.

Lees meer over Wu Assassins

Vis a Vis

In augustus was het de beurt aan alweer het derde seizoen van Vis a Vis. Macarena Ferreiro kwam binnen als een jonge, naïeve vrouw, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de gevaarlijkste vrouwen in de gevangenis. Ze heeft inmiddels al flink wat slachtoffers achter haar naam staan, maar zal zelf ook op moeten passen. In seizoen 3 zien we hoe Macarena net als een aantal andere gevangen vanwege overbezetting verhuist naar een nieuwe gevangenis. Maar of ze daar nou echt beter af zijn…?

Lees meer over Vis a Vis

Better Than Us

Met Better Than Us heeft Netflix voor het eerst een Russische Original toegevoegd aan zijn aanbod. De indrukwekkende serie vertelt het verhaal van de nabije toekomst waarin robots veel alledaagse klusjes uit handen nemen. Ze zorgen voor de kinderen en beveiligen je huis en omgeving. De robots zijn inmiddels zover dat ze zelfs empathie hebben ontwikkeld. Als een robot echter een moord pleegt en de jacht op haar wordt geopend, besluit zij onder te duiken bij een disfunctionele familie.

Lees alles over Better Than Us