Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in augustus 2020

Het einde van de maand augustus is alweer in zicht. Er verschenen in de afgelopen periode weer heel wat nieuwe series en wij zijn op zoek gegaan naar de beste series op Netflix in augustus 2020. Het was een ware strijd, maar de lijst bestaat uit in totaal drie titels.

Biohackers

De Duitse thrillerserie Biohackers werd zo goed ontvangen dat hij al binnen één week vernieuwd is voor een tweede seizoen. Daarmee heeft Netflix een razendsnelle keuze gemaakt. Het verhaal draait om een studente geneeskunde aan een Duitse topuniversiteit. Mia start een nieuw hoofdstuk in haar leven als ze begint met studeren, maar al snel ontdekt ze een geheim complot dat een familiedrama aan een visionaire biologieprofessor linkt.

Lees meer over Biohackers

El Robo del Siglo

El Robo del Siglo werd al voor zijn release aangeprezen als de Colombiaanse La Casa de Papel. De serie maakt zijn naam zeker waar. In El Robo del Siglo, ook wel bekend als The Great Heist, worden we meegenomen naar de overval van de eeuw. In 1994 slaagt een groep overvallers in Colombia erin om de ‘Bank of the Republic’ te overvallen. Hun buit? Liefst 33 miljoen euro.

Lees meer over El Robo del Siglo

Lucifer

Met Lucifer in hel staat Cloe er helemaal alleen voor… Maar niet voor lang, want de duivel meldt zich weer op aarde. Alleen… is dit wel de duivel? Het drama loopt dan ook hoog op in het vijfde seizoen van Lucifer.

Lees alles over Lucifer

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?