Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in augustus 2021

Het einde van de maand augustus is nu echt in zicht. Een mooi moment om terug te kijken naar wat er de afgelopen maand op de streamingdienst is verschenen. Wij hebben de drie beste series van afgelopen maand op een rijtje gezet. Eerder schreven we al over de beste documentaires in de maand augustus.

Downton Abbey

Downton Abbey is jarenlang een groot succes geweest. De Britse serie liep tussen 2010 en 2015 en werd volop gekeken. Nu kunnen we de complete serie bekijken op Netflix. In de serie volgen we het wel en wee van de familie Crawley en hun bedienden. De serie legt het snobisme en de intriges van een verdwijnend klassensysteem bloot.

Lees meer over Downton Abbey

For Life

Netflix verraste deze maand met de plotselinge release van For Life. De serie neemt ons mee naar een man die onterecht levenslang is opgesloten. Nu wordt hij advocaat om gerechtigheid te zoeken en om anderen te verdedigen die net als hij vals zijn beschuldigd.

Lees meer over For Life

Hit & Run

Segev, een Israëlische gids (met militaire achtergrond) in de stad Tel Aviv, leidt best een idyllisch leven met zijn vriendin Danielle. Dat komt echter helemaal op zijn kop te staan als zij onder mysterieuze omstandigheden doodgereden wordt. Al snel blijkt Segev namelijk helemaal niet te weten wie zijn vriendin was… Eén ding staat echter vast: hij wil wraak!

Lees alles over Virgin River

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?