Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in augustus 2023

Deze maand verscheen het tweede seizoen de Vlaamse ‘brandweermannenserie’ Onder Vuur eindelijk op Netflix, maar deze show was zeker niet de enige die goede zaken deed op de streamingdienst. Wij gingen op zoek naar de beste series op Netflix in augustus 2023. Ben jij het niet eens met onze lijst? Stem dan ook op jouw beste titels van augustus 2023. Eerder schreven we al over de beste documentaires op Netflix in augustus 2023.

Onder Vuur

Amerikaanse series over de brandweer, zoals bijvoorbeeld Chicago Fire en Station 19, gooien al een hele tijd hoge ogen. En bij onze zuiderburen moet men op een gegeven moment gedacht hebben: dat kunnen wij ook. Zie hier de ontstaansgeschiedenis van Onder Vuur, eerst als vlammetje en later als vuurzee. Het plot: als de zittende brandweerluitenant totaal onverwacht besluit om te vertrekken, verandert er veel. De nieuwe luitenant Dominique Meersman wil de kazerne omvormen naar de standaarden van de Brugse commandopost. Het blijkt allesbehalve makkelijk. Als er door fouten ook nog eens dodelijke slachtoffers vallen, komt het voortbestaan van de kazerne in gevaar.

➡ Lees meer over Onder Vuur

Bardot

De serie Bardot neemt ons mee naar de vroege jaren van het model en de actrice Brigitte Bardot. De biografie gaat van start aan het eind van de jaren veertig toen Bardot als tiener voor het eerst te zien was op de cover van een tijdschrift en eindigt aan het begin van de jaren zestig met de geboorte van haar zoon. In de jaren daartussen verwordt de Franse van een nobody tot een internationaal symbool.

➡ Lees meer over Bardot

Ballers

In Ballers speelt Dwayne ‘The Rock’ Johnson de hoofdrol van Spencer Strasmore. Een gewezen sterspeler in de NFL, de Amerikaanse footballcompetitie. Spencer begeeft zich nog altijd in het sportwereldje en daar speelt Ballers zich dan ook af. Want sporters, agenten, managers en journalisten, allemaal spelen ze hun eigen spel. En uiteindelijk hebben ze elkaar allemaal nodig.

➡ Lees meer over Ballers

Who is Erin Carter?

Who Is Erin Carter? neemt ons mee naar het zonnige Spanje, waar Erin Collantes (Evin Ahmad, bekend van Snabba Cash) een behoorlijk onopvallend bestaan leidt als lerares. Dat verandert echter als ze op eens dag betrokken raakt bij een overval op een supermarkt, want dan ontpopt ze zich plotseling als een specialist op het gebied van martial arts, vechtsporten dus. Het is wel duidelijk dat ze niet is wie ze zegt dat ze is… en nu moet ze haar ware identiteit beschermen!

➡ Lees meer over Who is Erin Carter?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?