Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in december 2017

De maand december zat vol met series. Series die volledig nieuw op Netflix verschenen, of waarvan een nieuw seizoen aan het aanbod werd toegevoegd. Tijd om de – wat ons betreft – Beste Series van december te kiezen, nadat we eerder al voor de Beste Documentaires gingen.

The Crown – seizoen 2

Series die na één seizoen ongekend populair zijn geworden hebben vervolgens vaak moeite om in de vervolgseizoenen aan het hoge verwachtingspatroon te voldoen. Ook van The Crown seizoen 2 werd na de succesvolle start veel verwacht en het is de makers gelukt om dit vervolg minimaal net zo goed als seizoen 1 te maken. In het tweede seizoen van The Crown breekt een nieuw tijdperk aan voor Queen Elizabeth II. Ze maakt verschillende crises mee, op politiek vlak, maar ook op privégebied.

Bekijk deze serie op Netflix

Ash vs. Evil Dead – 2 seizoenen

Netflix heeft ons in 2017 meerdere malen weten te verrassen met het plotseling toevoegen van een nieuwe serie. Zo gebeurde dat bijvoorbeeld met Lucifer, maar in december was het raak met Ash vs. Evil Dead. De komische horrorserie is gebaseerd op de film The Evil Dead en bij de serie zijn ook mensen van de film betrokken. Zoals Bruce Campbell. Als Ash verwierf hij in The Evil Dead een cultstatus en dus kon hij niet ontbreken in de serie. Inmiddels zijn er twee seizoenen van Ash vs. Evil Dead gemaakt en deze zijn nu allebei te zien via Netflix.

Bekijk deze serie op Netflix

Dark – seizoen 1

Het was afwachten hoe de eerste Duitse Netflix Original wereldwijd zou vallen, maar het antwoord was binnen een paar dagen na de release al wel duidelijk. Dark is een hit op Netflix. De trailers van Dark seizoen 1 zagen er al goed uit, maar ook het volledige seizoen kon bekoren. Niet alleen in Duitsland, maar ook in veel andere landen – waaronder Nederland – werd met enthousiasme en ingehouden adem naar Dark gekeken. Netflix hoefde dan ook niet lang te twijfelen of er een tweede seizoen besteld moest worden.

Bekijk deze serie op Netflix

Manhunt: Unabomber – seizoen 1

Manhunt: Unabomber is met veel minder bombarie dan een MINDHUNTER op Netflix verschenen, maar ook deze serie verdient alle aandacht. In Nederland is Manhunt: Unabomber via Netflix te kijken en de serie werd in opdracht van Discovery geproduceerd. Manhunt: Unabomber gaat over de jacht op een terrorist die gedurende een lange periode in de vorige eeuw bombrieven verstuurde. De FBI had al die tijd geen idee wie er achter de bombrieven zat. Manhunt: Unabomber laat de jacht op de dader zien vanuit de FBI.

Bekijk deze serie op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?