Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in december 2018

Het is een flinke opgave om de Beste Series van december samen te stellen. Niet omdat er weinig keuze is, in tegendeel. Van de ruim tweehonderd nieuwe titels zijn er ongeveer zeventig een serie. Dit zijn onze voorkeuren. Niet met de lijst eens? Je kunt hier zelf stemmen!

Veel internationale Netflix Originals

Netflix richt zich met de Originals al lang niet meer op de Amerikaanse markt, want er worden steeds meer internationale series gemaakt. Nederland is de komende jaren ook aan de beurt met eigen Netflix Originals, maar in december was het de beurt aan onder andere Duitsland, Turkije en Australië.

Na het succes van Dark verscheen er in december 2018 weer een nieuwe Duitse Netflix Original: Dogs of Berlin. Deze politieserie wordt net als Dark goed ontvangen. Uit Australië kwam Tidelands, terwijl ook Turkije een duid in het zakje deed met de superheldenserie The Protector.

Potentieel hitkanon

De absolute hit van december lijkt echter You te zijn. Al maanden werd naar deze serie van de makers van Riverdale uitgekeken en sinds tweede kerstdag is de serie beschikbaar. Tijdens de kerstvakantie hebben al veel kijkers alle tien afleveringen bekeken, maar is gelukkig goed nieuws. Het is nu al bekend dat er een tweede seizoen komt.

Nieuwe seizoenen

En dan zijn er nog de topseries waarvan in december een nieuw seizoen verscheen. De maand begon geweldig met de komst van het vijfde seizoen van Prison Break. Ook Brooklyn Nine-Nine (seizoen 5), Gomorra (seizoen 3) en Family Guy (seizoen 16) werden voorzien van een nieuw seizoen.

De beste series van december 2018:

# Titel Trailer
1 You seizoen 1
2 Prison Break seizoen 5
3 The Protector seizoen 1
4 Gomorra seizoen 3
5 Family Guy seizoen 16
6 Brooklyn Nine-Nine seizoen 5
7 Dogs of Berlin seizoen 1
8 Tidelands seizoen 1

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?