Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in december 2020

Het einde van het jaar is nu echt in zicht. Nog een paar dagen en 2020 zit definitief in de boeken. Wij zijn voor de laatste maand van het jaar op zoek gegaan naar de beste series op Netflix in december 2020. Eerder verscheen al een overzicht met de beste documentaires op Netflix.

Tiny Pretty Things

De wereld van ballet is een harde, valse wereld. Als Cassie in het ziekenhuis belandt nadat zij van een gebouw is afgeduwd, komt haar opvolger in een keiharde wereld terecht van leugens, verraad en moordende concurrentie. Met één grote vraag: wie is verantwoordelijk voor het ‘ongeluk’ van Cassie?

Lees meer over Tiny Pretty Things

Bridgerton

Afkomstig van Shonda Rhimes kunnen we sinds deze maand aan de slag met de romantische dramaserie Bridgeron. In het kostuumdrama gaan acht hechte broers en zussen van de familie Bridgerton op zoek naar liefde en geluk binnen de Londense high society. Maar dat verloopt niet makkelijk. De serie is geïnspireerd op de succesvolle romans van Julia Quinn.

Lees meer over Bridgerton

Alice in Borderland

Alice in Borderland is razendsnel vernieuwd voor een tweede seizoen. Deze sci-fi-serie vertelt het verhaal van een doelloze gamer en zijn twee vrienden die in een parallelle versie van Tokio zitten. Ze moeten strijden in een reeks sadistische games om te overleven.

Lees alles over Alice in Borderland

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?