Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in december 2021

In navolging van de beste documentaires op Netflix in december 2021, is het nu de beurt aan de beste series op Netflix in december 2021. Het was een maand met de release van een aantal grote nieuwe seizoenen zoals The Witcher en La Casa de Papel. Ondertussen waren er ook een aantal interessante nieuwe series. Hieronder de beste series op Netflix in december 2021 op een rijtje.

Stay Close

Stay Close vertelt het verhaal van drie mensen die door het leven gaan met een groot geheim. Ze leiden een leven dat ze eigenlijk niet willen hebben. Om te beginnen is daar huisvrouw Megan die een wild leven achter de rug heeft en steeds meer ontevreden raakt over haar huidige leven. De tweede is rechercheur Broome die moeite heeft om een oued zaak los te laten en de derde is de getalenteerde fotograaf Ray die wegkwijnt vanwege zijn baan bij een roddelkrant. Als een oude bekende met schokkend nieuws komt voor Megan, heeft dat gevolgen voor alle drie de personages.

Lees meer over Stay Close

The Silent Sea

The Silent Sea is een nieuwe Netflix-serie die afkomstig is uit Korea. De serie neemt ons mee naar een missie van 24 uur op de maan. Verschillende ruimteverkenners proberen monsters terug te halen uit een verlaten onderzoeksfaciliteit die vol geclassificeerde geheimen zit.

Lees meer over Arcane

The Girl from Oslo

The Girl from Oslo is een nieuwe Noors-Israëlische thriller van Netflix. In de serie draait het om de Noorse Pia. Ze wordt ontvoerd in de Sinaïwoestijn. Ze wordt samen met twee Israëli gegijzeld door terroristen. Al snel lijkt het erop dat het geen toevalstreffer is dat juist Pia is ontvoerd.

Lees meer over The Girl from Oslo

La Casa de Papel

Het absolute slotstuk van La Casa de Papel is verschenen. De Spaanse serie kreeg in totaal vijf seizoenen. In het allerlaatste seizoen kwamen we erachter of het de bendeleden is gelukt om het goud uit de bank te halen en veilig het gebouw te verlaten. In eerdere seizoenen zagen we al een aantal bendeleden sneuvelen, lukt het ze nu wel om ongedeerd uit de bank te komen?

Lees meer over La Casa de Papel

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?