Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in februari 2018

Als we terugblikken op februari dan kunnen we constateren dat er niet zozeer veel nieuwe seizoenen van series op Netflix zijn verschenen. Wel zijn er veel nieuwe series aan het aanbod toegevoegd en dus hebben we ons laten verrassen en de series uitgekozen waar we het meest enthousiast van zijn geworden.

The Frankenstein Chronicles – 2 seizoenen

The Frankenstein Chronicles is zo’n serie die nieuw op Netflix verscheen en het mooiste was dat er niet één, maar gelijk twee seizoenen werden toegevoegd aan het aanbod. Dat is gelijk een flinke bingepartij dus. Netflix bemachtigde de streamingrechten voor landen buiten de Verenigde Staten in december 2017 en voegde de serie dus niet veel later al toe aan het aanbod. De serie gaat in het kort over een rechercheur die in het Londen van 1827 jaagt op een moordenaar met een voorliefde voor verminking.

Bekijk deze serie op Netflix

Marseille – seizoen 2

Eén van de weinige series waar in februari een nieuw seizoen van verscheen op Netflix was Marseille. Daar is ook lang op gewacht, want het eerste seizoen verscheen in mei 2016. Ondanks dat de serie niet erg positief is ontvangen waren wij toch wel nieuwsgierig naar het tweede seizoen. Misschien kwam het door Gérard Depardieu als burgemeester Robert Taro, of Benoît Magimel als Lucas Barrès, of waren het de fraaie plaatjes van de stad Marseille gecombineerd door de Franse taal, maar het tweede seizoen kon ons wel bekoren.

Bekijk deze serie op Netflix

Tiempos de Guerra – seizoen 1

Na La Chicas del Cable,  Velvet en La Casa del Papel zijn Spaanse series niet langer kansloos in Nederland. De genoemde Spaanse series zijn uitgegroeid tot hits en dus kreeg ook Tiempos de Guerra een kans. Ook dit is weer een interessante serie uit Spanje, over de Rifoorlog in 1921. Centraal in de serie staan verpleegsters uit rijke families uit Madrid. Zij zetten een veldhospitaal op in Melilla en redden levens van slachtoffers, sluiten vriendschappen en vinden liefde.

Bekijk deze serie op Netflix

Altered Carbon – seizoen 1

De grootste hit van februari is een serie van Netflix zelf: Altered Carbon. In onze review was al te lezen dat de enorme uitgaven die in deze serie gestoken zijn ook daadwerkelijk terug te zien zijn. Het intrigerende verhaal over Takeshi Kovacs, gespeeld door Joel Kinnaman, en Laurens Bancroft (James Purefoy) boeide tien afleveringen lang. De wereld bestaat in het tijdperk van Altered Carbon uit stacks, die in lichamen gestoken worden. Oneindig leven is daarmee dus mogelijk. Ook dan is er echter genoeg criminaliteit. Als Kovacs ontwaakt in een nieuw lichaam komt hij in een bizar verhaal terecht.

Bekijk deze serie op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?