Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in februari 2019

Series verschenen er ook in februari in grote getalen. Wij gingen op zoek naar de drie Beste nieuwe series die in februari zijn toegevoegd aan het aanbod. Heb jij andere favorieten? Stem dan voor de maandwinnaars!

Homeland (seizoen 7)

Het einde van Homeland nadert en het voorlaatste seizoen van de zeer succesvolle serie verscheen deze maand op Netflix. Carrie Mathison stond in het zesde seizoen de nieuwe President van de Verenigde Staten nog te hulp, maar dat is nu wel anders. De President heeft een grote groep van de geheime dienst opgepakt, waardoor Carrie en Saul Berenson samen moeten gaan optrekken.

Lees onze uitgebreid Flix Tip over Queen of the South

The Umbrella Academy

Netflix zette The Umbrella Academy heel groot neer en de verwachtingen zijn vooralsnog waargemaakt. De superheldenserie is verfrissend, grafisch fraai gemaakt en nog lang niet voorbij. Het einde van het eerste seizoen biedt namelijk alle ruimte op een vervolg. Zeven vrouwen bevielen van een kind, terwijl ze aan het begin van die dag nog niet eens zwanger waren. De kinderen bleken superkrachten te hebben en een miljardair verzamelt de groep. Hij traint ze tot The Umbrella Academy, maar het loopt spaak. Wanneer ze allemaal volwassen zijn komen zes kinderen bij elkaar – één is overleden en wordt alleen door Klaus nog gezien – omdat hun pleegvader is overleden. Niemand laat een traan, tot blijkt dat er veel meer achter zijn dood speelt. Want dan moet pardoes de wereld worden gered.

Lees meer over Black Earth Rising

The Break (seizoen 2)

Het succes van The Break zorgde ervoor dat er een tweede verhaal is gemaakt rondom politie-inspecteur Yoann Peeters. Voor liefhebbers van whodunits is het tweede seizoen zo mogelijk nog wel meer een aanrader dan het openingsseizoen. Peeters kampt nog altijd nog met demonen in zijn hoofd, maar is nu een stuk gerichter bezig met een onderzoek. En dat terwijl hij niet eens meer onderdeel uitmaakt van de politie. Zijn voormalig psychiater schakelt zijn hulp in, omdat een jonge jongen in haar ogen voor de tweede keer onterecht wordt beschuldigd van moord. Peeters duikt vol overgave in de zaak en ontdekt al snel dat ze gelijk heeft over de eerste moord. Maar wat is er dan wel gebeurd? En waarom komen de demonen in het hoofd van Peeters steeds nadrukkelijker terug.  Want wat is nou eigenlijk echt en wat speelt er alleen maar in zijn hoofd?

Lees alles over The Bridge seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?