Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in februari 2020

De korte maand februari is alweer bijna ten einde gekomen. Het was een maand waarin heel wat nieuwe titels zijn verschenen op Netflix. Daarbij ook een aantal indrukwekkende series. Wij zijn voor dit artikel op zoek gegaan naar de drie beste series op Netflix in februari 2020. Kun jij je niet vinden in deze lijst, stem dan op de in jouw ogen beste nieuwe titels voor februari 2020.

Locke & Key

Locke & Key liet deze maand diepe indruk achter. De serie is gebaseerd op de horror-fantasy comicbooks van Joe Hill, zoon Stephen King, en Gabriel Rodriguez. De serie gaat over drie kinderen die terugkeren naar hun ouderlijk huis nadat hun vader is overleden. Daar ontdekken ze vreemde sleutels die verband houden met de dood van hun vader.

Lees meer over Locke & Key

Narcos: Mexico

Narcos: Mexico is terug voor een tweede seizoen op Netflix. We hebben in het eerste seizoen gezien hoe de jacht op het Guadalajara Kartel werd geopend en dat liep voor één DEA-agent niet goed af. In het tweede seizoen wordt de jacht voortgezet en wordt ook de jacht op Félix Gallardo geopend.

Lees meer over Narcos: Mexico

Wisting

Scandinavische series zijn populair op Netflix. Daar kwam deze maand een nieuwe serie bij met Wisting. De serie trapt af met de vonst van het levenloze lichaam van een man. De dader? Een seriemoordenaar die al meer dan twintig jaar op de vlucht is. Terwijl Wisting aan de zaak werkt, blijkt zijn dochter als journaliste zich vast te bijten in een onderzoek dat verband houdt met het politieonderzoek van haar vader. Zo wordt ze ook zelf een doelwit.

Lees alles over Wisting

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?