Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in februari 2021

We zijn alweer bijna aan het einde van maand en dat is een mooi moment om de balans op te maken. Netflix heeft het in deze kortere maand absoluut niet rustig aan gedaan. Er verscheen van alles en ook op het gebied van nieuwe series hadden we niets te klagen. Wij gingen op zoek naar de beste van deze maand. Eerder verscheen al een overzicht met de beste documentaires op Netflix.

Firefly Lane

Tully en Kate zijn al vanaf de middelbare school beste vrienden. De twee hebben voor compleet andere levens gekozen. De altijd al populaire Tully koos voor een carrière in de spotlights, terwijl Kate op de achtergrond bleef en koos voor een gezin. Hoe is hun band zo sterk geworden en blijkt hij echt onbreekbaar te zijn?

Lees meer over Firefly Lane

Ginny & Georgia

Ginny & Georgia wordt vergeleken met de hitserie Gilmore Girls. We volgen de vijftienjarige Ginny Miller die langzaam aan gek wordt van haar dertigjarige moeder. Als Georgia besluit om samen met Ginny en Austin naar het noorden te verhuizen voor een frisse start, merken ze al snel dat het leven ook daar niet over rozen gaat.

Lees meer over Ginny & Georgia

Tribes of Europa

In 2074 ziet de toekomst er heel anders uit. Het continent is door een wereldramp in talloze rivaliserende ministaten opgedeeld. Twee broers en een zus gaan eropuit om de toekomst van Europa te redden. Daarbij blijkt een mysterieuze kubus een belangrijke rol te spelen.

Lees alles over Tribes of Europa

Homeland

Het slotstuk van Homeland is verschenen. Nog één keer zien we Carrie Mathison terug. Ze gaat een zwaar seizoen tegemoet waarin ze zal moeten herstellen van haar brute behandeling als gevangene in Rusland.

Lees alles over Homeland

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?