Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in januari 2018

Januari is altijd een mooie maand als het gaat om nieuwe series of nieuwe seizoenen van series. Ook in 2018 was dat weer het geval. Tegelijkertijd maakt dat het wel weer moeilijker om tot een rijtje met de Beste Series van januari te komen.

Black LIghtning – seizoen 1

Met Black Lightning is er op Netflix weer een nieuwe serie gestart waarvan wekelijks een aflevering wordt toegevoegd aan het aanbod. Het is een serie van The CW en vandaar wekelijks ook op Netflix te zien. Black Lightning past moeiteloos in het rijtje met Arrow, Supergirl, The Flash en Legends of Tomorrow. Het is dan ook een serie gebaseerd op een DC-comic. De ontvangst van de eerste afleveringen is positief, dus er lijkt een mooie toekomst weggelegd voor Black Lightning.

Bekijk deze serie op Netflix

Grace and Frankie – seizoen 4

Door de enorme spuw aan nieuwe series (of seizoenen) zien ook wij door de bomen het bos soms niet meer. Zo zijn we vergeten om Grace and Frankie op te nemen in de lijst met beste nieuwe seizoenen, waar jij als bezoeker op kunt stemmen. Grace and Frankie hoort met het vierde seizoen absoluut in dat rijtje thuis en daarom verdient de komische Netflix Original serie een vermelding in de Beste Series van januari.

Bekijk deze serie op Netflix

The End of the F***king World – seizoen 1

Eens in de zoveel tijd groeit een serie vanuit het niets uit tot een enorme hype. In januari gebeurde dat met The End of the F***king World. In Engeland was de serie al een behoorlijke tijd eerder uitgezonden en daar waren de kijkcijfers niet eens heel bijzonder. Toen de serie wereldwijd op Netflix verscheen ontpopte The End of the F***king World zich tot een serie die je gezien moest hebben. Iedereen had het erover. Een serie die zoveel besproken wordt hoort simpelweg in deze rubriek thuis.

Bekijk deze serie op Netflix

Homeland – seizoen 6

Homeland blijft één van de beste series die op dit moment nog loopt. Terwijl op televisie het zevende seizoen aanstaande is, kan er op Netflix eindelijk naar het zesde seizoen van Homeland gekeken worden sinds januari. Carry is weer terug in Amerika, nadat het vijfde seizoen zich had afgespeeld in het Duitse Berlijn. De strijd tegen terreur gaat echter ook in seizoen 6 van Homeland onverminderd verder.

Bekijk deze serie op Netflix

Friends- 10 seizoenen

Heel veel series die in januari op Netflix zijn verschenen mogen niet ontbreken in deze lijst, maar als we om één serie niet heen kunnen dan is het Friends wel. Het blijft de meest populaire komedieserie aller tijden en toen Netflix op 5 december bekend maakte dat alle seizoenen van Friends per 1 januari 2018 beschikbaar zouden zijn was de vreugde dan ook enorm. Het was de perfecte manier om nieuwjaarsdag te overleven.

Bekijk deze serie op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?