Laatste nieuws over Netflix

De Beste Series op Netflix in januari 2019

Wat betreft series stonden ons in januari grote titels te verwachten met onder meer The Bridge, Suits en Queen of the South. Daarnaast waren er ook totaal nieuwe series als Black Earth Rising, Titans en Innocent. Wij gingen op zoek naar de drie Beste nieuwe series die in januari zijn toegevoegd aan het aanbod.

Queen of the South (seizoen 2)

Queen of the South groeide na zijn eerste seizoen al uit tot een populaire serie en het tweede seizoen maakt de populariteit niet minder. Queen of the South is één van de durgsseries die Netflix rijk is. De serie is gebaseerd op het boek La Reina Del Sur van Arturo P’erez-Reverta en in plaats van een man, heeft een vrouw de hoofdrol. Teresa wordt gedwongen om te werken voor het drugskartel dat haar vriend heeft vermoord. Lukt het haar om te overleven?

Lees onze uitgebreid Flix Tip over Queen of the South

Black Earth Rising

In Black Earth Rising staat het indrukwekkende verhaal van Kate Ashby centraal. Zij moest haar vaderland Rwanda verlaten na een genocide uitbraak en werd gered door Eve Ashby. Nu Kate volwassen is en als mensenrechtenadvocaat werkt, wordt ze dagelijks geconfronteerd met haar verleden. Lukt het haar om samen met Michael Ennis (John Goodman) de Afrikaanse militie voor het gerecht te slepen?

Lees meer over Black Earth Rising

The Bridge (seizoen 4)

The Bridge kwam in januari 2019 tot zijn eind op Netflix. Het vierde en daarmee laatste seizoen werd toegevoegd aan het aanbod. De laatste jaren werden we meegenomen naar het werk van de Zweedse rechercheur Saga. Als er een moord gepleegd wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden moet Saga samenwerken met een Deense collega. Daar blijkt al snel dat haar karakter moeilijk is om mee om te gaan, maar haar talent wordt ook snel duidelijk. Ook wanneer ze met andere Deense collega’s moet samenwerken en steeds meer persoonlijk leed moet zien op te lossen.

Lees alles over The Bridge seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?