Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in januari 2020

De eerste maand van 2020 zit er alweer op. In januari zijn heel wat nieuwe titels verschenen op Netflix en daartussen zaten ook een aantal pareltjes wat betreft nieuwe series. In dit artikel vind je de in onze ogen beste series van januari 2020 op Netflix. Ben je het niet met onze lijst eens? Stem dan op de beste nieuwe titels voor januari 2020.

The Blacklist

The Blacklist keerde deze maand terug voor alweer zijn zesde seizoen. We volgen hoe Raymond Reddington, één van de grootste en meest gezochte criminelen, al jarenlang op de vlucht is voor de FBI. Hij weet precies wat hij moet doen om onder de radar te blijven, maar wil nu de FBI een handje helpen. Maar slechts op één voorwaarde: als hij samen mag werken met Elizabeth Keen.

Lees meer over The Blacklist

Vikings

Nadat bekend werd dat Vikings een spin-off krijgt op Netflix, werden ook de vijf seizoenen van de reeks toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Vikings is gebaseerd op de saga’s van viking Ragnar Lodbrok. De reeks gaat rond de negende eeuw van start in Scandinavië. Terwijl iedereen naar het oosten gaat om op rooftocht te trekken, gaat boer Ragnar liever naar het westen. Ook als hij daarvoor tegen het advies van de hoofdman in moet gaan.

Lees meer over Vikings

Ares

De eerste Nederlandse Netflix Original is dan eindelijk daar. In de psychologische horrorserie Ares draait het om de twee beste vrienden Rosa en Jacob. De twee komen in een geheim studentengenootschap terecht dat grote geheimen blijkt te hebben. Om tot de elite te behoren moeten ze een hoge prijs betalen.

Lees alles over Ares

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?