Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in januari 2021

Het begin van het jaar is spetterend van start gegaan. Er verschenen weliswaar niet veel nieuwe series, maar de series die verschenen pakten wel meteen goed uit. Eerder verscheen al een overzicht met de beste documentaires op Netflix.

Lupin

Assane Diop is geïnspireerd door de avonturen van zijn grote held Arsène Lupin. Hij besluit zijn wijsheid te gebruiken om achter de waarheid te komen rondom het overlijden van zijn vader. Hij gaat ver om de rijke familie te wreken die hem zoveel ellende heeft aangericht, maar ondertussen komen er ook onverwachte factoren in het spel en moet hij zelf ook vrezen.

Lees meer over Lupin

Fate: The Winx Saga

Winx is door Netflix in een nieuw jasje gestoken. De live action versie vertelt het verhaal van Bloom die haar weg probeert te vinden in de Andere Wereld. Op de feeënschool Alfea moet ze haar speciale krachten onder controle krijgen en datzelfde geldt voor haar schoolgenoten.

Lees meer over Fate: The Winx Saga

Monarca

De Mexicaanse serie Monarca verscheen in 2019 voor het eerst. We volgen Ana María die er na twintig jaar voor kiest om terug te keren naar haar vaderland om de leiding over te nemen over het tequila-imperium van haar familie. Lukt het haar om het bedrijf te redden van de ondergang nu corruptie en geheimen aan het licht komen?

Lees alles over Monarca

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?