Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in januari 2022

Deze maand verscheen het langverwachte Manifest eindelijk op Netflix. De eerste twee seizoenen zijn al te bekijken en daarmee groeide de serie meteen uit tot een van de beste series op Netflix in januari 2022. Het was niet de enige serie die meteen goede zaken deed. Wij gingen op zoek naar de beste series op Netflix in januari 2022. Ben jij het niet eens met onze lijst? Stem dan ook op jouw beste titels van de januari 2022. Eerder schreven we al over de beste documentaires op Netflix in januari 2022.

Manifest

Toen Montego Air Flight 828 veilig landde na een turbulente vlucht, kunnen de bemanning en passagiers opgelucht ademhalen. Maar in die paar uur durende vlucht is de wereld alweer vijf jaar verder. Hun vrienden, families en collega’s denken dan ook dat hun dierbaren zijn overleden. De inzittenden van het vliegtuig komen dan ook terug in een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat.

Lees meer over Manifest

Archive 81

Een archivaris genaamd Dan Turner krijgt de taak om een aantal beschadigde videobanden te restaureren. Wat hij van tevoren niet weet, is dat hij betrokken raakt in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte. Langzaam aan raakt hij geobsedeerd door het verhaal.

Lees meer over Archive 81

In From the Cold

De Amerikaanse thrillerserie In From the Cold draait om een voormalige Russische spionne die voor een moeilijke uitdaging staat. Ze zal haar nieuwe gezinsleven moeten combineren met haar vaardigheden als gedaanteverwisselaar in d e strijd tegen een verraderlijke vijand.

Lees meer over In From the Cold

After Life

Tony bereikt in het derde seizoen van After Life een nieuwe fase van zijn rouwproces. Wilde hij eerst een einde maken aan zijn leven, nu is hij erachter dat het zoeken naar een vervanger voor Lisa geen zin heeft. Het is voor hem tijd om verder te gaan, maar hoe? En ondertussen is zijn omgeving druk met de kleine dingen in het leven. Alles werkt toe naar een passend slot van deze bekroonde zwartgallige komedieserie, met een flinke traan.

Lees meer over After Life

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?