Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in juli 2017

Voor de liefhebbers van series was ook juli weer een uitstekende maand. Er werden talloze nieuwe series aan het aanbod van Netflix toegevoegd en daarnaast werden diverse topseries van nieuwe seizoenen voorzien. Na de Beste Documentaires selecteerden wij ook de Beste Series van juli. Je kunt zelf ook nog stemmen op de Beste Serie van juli.

Ozark – seizoen 1

De verwachtingen waren hoog voor Ozark, omdat de trailers en het verhaal de interesse van veel mensen wekten. Ozark is een nieuw drugsverhaal en lijkt die verwachtingen vooralsnog volledig waar te maken. De familie Byrde komt in een dramatische situatie terecht als blijkt dat het hoofd van het gezin financieel adviseur blijkt te zijn van een enorm drugskartel uit Mexico. Als dat misloopt zijn ze hun leven niet meer zeker en moeten ze vluchten naar de Ozarks in Missouri.

Bekijk deze serie op Netflix

Sherlock – seizoen 4

Eén van de meest populaire en beste series uit het Verenigd Koninkrijk is Sherlock. In juli werd op Netflix het vierde seizoen van Sherlock verwelkomd. Dat is vrij vlot na de uitzendingen van het vierde seizoen op televisie. Begin 2017 verscheen Sherlock seizoen 4 namelijk op de buis en ruim een half jaar later mocht Netflix het dus al aanbieden. Het heeft er alle schijn van dat dit vierde seizoen ook het laatste deel van Sherlock is. Benedict Cumberbatch (Sherlock Holmes) liet na het laatste deel weten dat het voelde als ‘het einde van een tijdperk’.

Bekijk deze serie op Netflix

Shooter – seizoen 2

In tegenstelling tot bovengenoemde series is Shooter niet in één keer volledig op Netflix verschenen. Dat heeft voor- en nadelen. Het grootste nadeel is natuurlijk dat je niet direct een Shooter-marathon kunt houden. Het voordeel is dat wij in Nederland direct na de uitzending in Amerika naar de nieuwste aflevering van Shooter kunnen kijken. Op deze manier lopen wij dus niet achter. Deze week kwam er overigens slecht nieuws naar buiten over het tweede seizoen van Shooter. Door een beenbreuk van hoofdrolspeler Ryan Philippe (Bob Lee Swagger) moest het tweede seizoen met twee afleveringen ingekort worden.

Bekijk deze serie op Netflix

Limitless – 1 seizoen

De film Limitless met Bradley Cooper was in 2011 al een aardig succes en in 2015 verscheen Limitless ook als serie. In de serie heeft Jake McDorman de hoofdrol. Ten opzichte van de film uit 2011 zijn er wat kleine wijzigingen doorgevoerd. Zo heet de hoofdrolspeler niet Eddie, maar Brian. Brian is ook geen schrijver, maar een muzikant die een burn-out heeft. Een nieuw medicijn zorgt ervoor dat hij zijn denkvermogen volledig kan inzetten en daarmee wordt Brian ook interessant voor de FBI. Met zijn brein kan hij helpen om complexe zaken op te lossen.

Bekijk deze serie op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?