Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in juli 2018

Qua series was het op Netflix in juli één van de mooiste maanden in tijden. Er kwamen zoveel toffe series (of nieuwe seizoenen daarvan) bij, waardoor het volop genieten was in juli. Deze series hebben onze lijst met Beste Series van juli gehaald!

Suits seizoen 6

Eindelijk, na lang wachten kunnen we via Netflix ook naar het zesde seizoen kijken. De serie kroonde zich in juli ook nog eens tot Serie Kampioen en werd door Netflix dus voorzien van het zesde deel. Er is alleen wel een grote maar. Waar iedereen er vanuit ging dat Netflix het complete zesde seizoen zou toevoegen aan het aanbod, bleef het helaas bij tien afleveringen. De streamingdienst ontving hier op social media veel vragen over en uiteindelijk kwam er het antwoord dat het op dit moment niet mogelijk was om alle afleveringen van Suits seizoen 6 vast te leggen. De resterende afleveringen van Suits seizoen 6 zullen later dit jaar op Netflix verschijnen.

Bekijk deze documentaire op Netflix

Orange is the New Black seizoen 6

Ook van Orange is the New Black is in juli het zesde seizoen op Netflix verschenen. Dit zijn gloednieuwe afleveringen en in dit zesde seizoen zal het er flink anders aan toe gaan. Na de puinhoop in het vijfde seizoen is er door de gevangenen namelijk noodgedwongen afscheid genomen van Litchfield. Ze zijn overgeplaatst naar Litchfield Max en daar worden de teugels flink aangetrokken. De inmates kennende zullen zij dat echter niet zomaar laten gebeuren. De belangrijkste vraag van Orange is the New Black seizoen 6? Waar is Alex?

Bekijk deze documentaire op Netflix

Merlin, 5 seizoenen

De grootste verrassing van juli was zonder twijfel de terugkeer van Merlin. In de lijstjes had Netflix niets losgelaten over de rentree van deze topserie en vorige week verschenen plots alle seizoenen weer van deze topserie. Ongeveer drie jaar geleden werd de serie door Netflix verwijderd, maar is nu dus weer terug. Het goede nieuws is dat dus de complete serie aan het aanbod van Netflix is toegevoegd, een ideale binge dus deze zomervakantie!

Bekijk deze documentaire op Netflix

Anne with an E seizoen 2

Na het succesvolle eerste seizoen verscheen in juli Anne with an E seizoen 2. Ook dit deel lijkt bijzonder goed in de smaak te vallen bij de kijker, want de beoordelingen per aflevering zien er erg goed uit op IMDb. Daarmee wordt aangetoond dat we de verhalen van het weesmeisje Anne Shirley nog lang niet zat zijn. In het verleden werd hier al vaker films en series over gemaakt, maar Netflix lijkt, in samenwerking met CBC, een hit in handen te hebben met Anne with an E.

Bekijk deze documentaire op Netflix

Good Girls seizoen 1

Good Girls is in juli op Netflix uitgegroeid tot de hitserie van dit moment. In Amerika was deze dramedy al enige tijd geleden te zien en nu vond dan eindelijk de release in Nederland plaats. De drie dames veroverden in rap tempo Nederland. De uit de hand gelopen bankoverval zorgde voor de nodige problemen voor Beth, Ruby en Annie, maar wisten steeds weer met een list te komen. Gelukkig zijn de dames nog niet klaar met hun ‘criminele carrière’, want het tweede seizoen is in de maak!

Bekijk deze documentaire op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?