Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in juli 2019

Het was een bijzondere maand op Netflix. Er zijn heel wat nieuwe series en seizoenen verschenen. De echte toppers waren natuurlijk Suits, La Casa de Papel, Orange is the New Black en Stranger Things. Ondanks dat die titels ongetwijfeld tot de beste series op Netflix in juli 2019 behoren, hebben wij deze maand voor dit artikel bewust gekozen voor minder bekende titels. Zo weet jij precies wat je kunt kijken zodra je klaar bent met de topseries van deze maand.

Designated Survivor: 60 Days

In de maand waarin het duidelijk werd dat het na drie seizoenen officieel klaar is voor Designated Survivor, verscheen ook de Koreaanse remake van de serie op Netflix. Hierin zien we een soortgelijke situatie als eerder in Designated Survivor. Als door een catastrofale aanval op de Nationale Vergadering de leiders van het land omkomen, moet minister van Milieubeheer Park Mu-jin razendsnel aan de slag om Korea door de chaos heen te helpen.

Lees meer over Designated Survivor: 60 Days

The Last Czars

Een andere nieuwe politieke dramaserie deze maand op Netflix is The Last Czars. De serie bestaat uit zes afleveringen en toont het einde van de Romanovtijdperk aan. In The Last Czars worden we meegenomen naar de sociale onrust in Rusland aan het begin van de 20e eeuw. Als tsaar Nicolaas II zich tegen alle veranderingen keert, ontstaat er een revolutie en wordt het einde van een dynastie ingeluid. Ook zien we hoe zijn vrouw een grote invloed speelt op de verkeerde keuzes van tsaar Nicolaas II.

Lees meer over The Last Czars

Workin’ Moms

Workin’ Moms werd deze maand voorzien van zijn tweede seizoen en inmiddels is duidelijk dat we het derde seizoen al op 29 augustus op Netflix mogen verwachten. In Workin’ Moms staan vier totaal verschillende werekende moeders centraal. Nu ze moeder zijn geworden doen ze er alles aan om hun leven te balanceren. Iets wat vrij lastig is als je naast de opvoeding van je kind ook te maken hebt met een fulltime baan, vrienden, familie en een liefdesleven. Dat wordt in Workin’ Moms hilarisch in beeld gebracht.

Lees alles over Workin’ Moms

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?