Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in juli 2020

De maand juli is alweer voorbij, maar het was een maand waarin Netflix heel wat nieuwe series toevoegde aan zijn streamingdienst. Het was dan ook een flinke uitdaging om de beste op een rijtje te zetten. In plaats van drie hebben we deze maand gekozen voor vier series die je zeker gezien moet hebben.

Oscuro Deseo

Spaanstalige series doen het uitstekend op Netflix. Daar heeft Netflix sinds afgelopen maand ook de Mexicaanse thrillerserie Oscuro Deseo bij. Daarin loopt een hartstochtelijk avontuurtje van Alma uit tot een ware tragedie. Kan ze de mensen om zich heen nog wel vertrouwen? Wie spreekt de waarheid en wie blijkt de leugenaar te zijn in Oscuro Deseo?

Lees meer over Oscuro Deseo

Cursed

Katherine Langford is terug voor een gloednieuwe serie. We kennen haar allemaal als Hannah Baker uit 13 Reasons Why, maar is voor Cursed in de huid van Nimue gekropen. De Netflix Original vertelt het verhaal van de Arthur-legende door de ogen van Nimeu. Ze krijgt de uitdaging om een krachtig zwaard naar Merlijn te brengen.

Lees meer over Cursed

Stateless

De Australische dramaserie Stateless heeft afgelopen maand indruk gemaakt op heel wat kijkers. In de serie draait het om vier personen die allen in een Australische detentiecentrum terecht komen. Ze zijn totale vreemden van elkaar, maar lijken meer op elkaar dan je ooit zou denken.

Lees alles over Stateless

Vis a Vis

Vis a Vis was vier seizoenen lang een groot succes op Netflix. De Spaanse serie over ene vrouwengevangenis wist veel kijkers aan zich te binden. Nu zijn Macarena en Zulema ontsnapt uit de gevangenis en keren ze nog één keer terug voor een afsluitend seizoen. De twee zijn de laatste tijd op roverspad gegaan en willen nog één keer een grote slag slaan. Hun doel? Het stelen van een diamanten tiara van de dochter van een beruchte Mexicaanse drugsdealer.

Lees alles over Vis a Vis

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?