Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in juli 2021

We zijn alweer op de laatste dag aanbeland van de maand juli. Een mooi moment om te kijken naar wat er afgelopen maand allemaal op Netflix is verschenen. In juli kwamen er heel wat mooie series op Netflix, waaronder het nieuwe seizoen van Virgin River. Nadat we eerder al schreven over de beste documentaires, is het nu de beurt aan de beste series op Netflix in juli 2021.

La Cocinera de Castamar

Kostuumdrama’s zijn populair op Netflix. Ook La Cocinera de Castamar valt dan ook goed in de smaak. Het Spaanse kostuumdrama is net als Bridgerton gebaseerd op een roman. We volgen daar een hertog die weduwnaar is geworden en nu langzaam het leven weer oppakt. Alles verandert voor hem als hij een oogje krijgt op een goede kokkin. Vooral als blijkt dat ze een groot geheim met zich meedraagt.

Lees meer over La Cocinera de Castamar

Young Royals

Afkomstig vanuit Zweden kunnen we met Young Royals aan de slag met een vleugje Élite. In deze Zweedse serie volgen we Prins Wilhelm die zich schikt in het leven op zijn prestigieuze nieuwe kostschool. Het blijkt als prins echter lastiger dan hij dacht om zijn hart te volgen.

Lees meer over Young Royals

Virgin River

Virgin River is al twee seizoenen een groot succes en een derde seizoen kon dan ook niet uitblijven. In dat derde seizoen zien we hoe het verder moet tussen Mel en Jack. Tot op heden is de weg van hun relatie niet vlekkeloos verlopen en dat zal ook in seizoen 3 niet veranderen. Komen de twee uiteindelijk wel bij elkaar? En hoe moet het verder met Doc, Hope en alle andere inwoners van Virgin River?

Lees alles over Virgin River

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?