Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in juli 2022

Deze maand verscheen het langverwachte vierde seizoen van Virgin River eindelijk op Netflix, maar die zoetsappige doch steengoede show was zeker niet de enige die goede zaken deed op de streamingdienst. Wij gingen op zoek naar de beste series op Netflix in juli 2022. Ben jij het niet eens met onze lijst? Stem dan ook op jouw beste titels van juli 2022. Eerder schreven we al over de beste documentaires op Netflix in juli 2022.

Virgin River

Het vierde seizoen van Virgin River gaat ons (hopelijk) antwoord geven op een aantal vragen waar we al langere tijd mee rondlopen. Zo komen we er bijvoorbeeld eindelijk achter door wie Jack is neergeschoten. Daarnaast wordt duidelijk of Mel in verwachting is van Jack of van haar overleden partner Mark. Ook zal meer duidelijk worden over hoe het verder moet met Hope na het zware auto-ongeluk dat ze heeft gehad. Het nieuwe seizoen telt 12 afleveringen van elk zo’n drie kwartier, dus bingen maar!

➡ Lees meer over Virgin River

La noche más larga

In La noche más larga omsingelt een groep gewapende mannen een tbs-kliniek en alle communicatie van en naar het gebouw wordt geblokkeerd. Niemand kan en mag de kliniek verlaten en ook een teken van leven laten geven richting de buitenwereld is ten strengste verboden. Het geboefte heeft maar één missie: de beruchte seriemoordenaar Simón Lago gevangennemen! Gevangenisdirecteur Hugo denkt echter: ammenooitniet en probeert de aanval af te slaan. Hij staat er echter moederziel alleen voor… Of krijgt hij hulp uit onverwachte hoek? La noche más larga doet een klein beetje denken aan 24!

➡ Lees meer over La noche más larga

Capitani

In de misdaadserie Capitani reist de inspecteur Luc Capitani af naar het dorpje Manscheid in het noorden van Luxemburg. Daar wordt het lijk van de 15-jarige Jenny Engel aangetroffen. En haar tweelingzus wordt nog steeds vermist… Capitani gaat samen met de hulp van de plaatselijke politievrouw Elsa op onderzoek uit. Aanvankelijk lijkt het alsof de bewoners van Manscheid niet kunnen helpen bij het oplossen van de zaak, maar dat blijkt al gauw niet waar. Ze wéten wel dingen die bruikbare informatie kunnen opleveren, maar er heerst een cultuur waarbij men koste wat het kost blijft zwijgen. Het tweede seizoen van deze misdaadserie staat nu op Netflix!

➡ Lees meer over Capitani

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?