Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in juni 2018

Als we het onszelf makkelijk zouden maken, dan zou de lijst met Beste Series van juni uit minimaal tien series kunnen bestaan. Er zijn in juni namelijk fantastische series op Netflix verschenen en juist daarom lag de lat om in aanmerking te komen voor het lijstje met Beste Series van juni erg hoog.

Stem zelf ook op de Beste Titels van juni op Netflix!

The Vampire Diaries – seizoen 8

Wij houden wel van verrassingen en de komst van The Vampire Diaries seizoen 8 op Netflix was er zo één. Normaal maakt Netflix de komst van een nieuw seizoen van een populaire serie ruimschoots van te voren bekend. Dat was nu bij The Vampire Diaries niet het geval en dus was het een aangename verrassing op 2 juni toen daar seizoen 8 ineens was. Minpunt is dat het nu wel over is met de pret van The Vampire Diaries, want dit was ook het laatste seizoen van de serie. Gelukkig is er met The Originals wel een spin-off én komt er dit najaar nóg een spin-off van The Vampire Diaries bij.

Bekijk deze serie op Netflix

Marcella – seizoen 2

Het tweede seizoen van Marcella is razendsnel na de uitzendingen op televisie in Engeland op Netflix verschenen. Op dit tweede seizoen is overigens wel lang gewacht, want tussen seizoen 1 en 2 zat liefst 2 jaar. Ook het tweede seizoen van Marcella, van de bedenkers van The Bridge, kon de kijker bekoren, al was het einde van seizoen 2 dermate open dat er nu al niet gewacht kan worden op het derde seizoen van Marcella.

Bekijk deze serie op Netflix

iZombie – seizoen 3

Series die wat anders zijn dan het gros kunnen bij ons wel op bonuspunten rekenen. iZombie is zo’n serie en in juni is dan eindelijk het derde seizoen op Netflix verschenen. Het is één van de weinige series van The CW die niet wekelijks te volgen is op Netflix en dus loopt iZombie in Nederland wat achter ten opzichte van Amerika. Naar het derde seizoen van iZombie was dan ook al langere tijd vraag naar en in juni gaf Netflix daar gelukkig gehoor aan.

Bekijk deze serie op Netflix

Luke Cage – seizoen 2

Het tweede seizoen van Luke Cage is in juni ook gelanceerd op Netflix. Het is de derde Marvel-serie van Netflix waarvan nu twee seizoenen beschikbaar zijn. Na het eerste seizoen is de rust in Harlem alles behalve teruggekeerd. Met de status van Luke Cage in zijn stadsdeel zit het wel goed, maar wie populair is heeft ook vijanden. Daar weet Luke Cage alles van, want in het tweede seizoen krijgt hij met een vijand te maken die van gelijkwaardig niveau is. Het levert na het sterke debuutseizoen een uiterst vermakelijk tweede deel op.

Bekijk deze serie op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?