Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in juni 2019

Glee Netflix

De maand juni zit er alweer bijna op en het is een overvolle maand geweest. Er is weer van alles gebeurd op het gebied van nieuwe series. Wij gingen dan ook op zoek naar de drie beste nieuwe series van juni op Netflix. Ben je het niet met onze lijst eens? Dan kun jij zelf ook aangeven wat jij de beste nieuwe titels van juni vond.

Glee

Netflix zorgde voor een grote stunt met het binnenhalen van alle seizoenen van Glee van Ryan Murphy. De serie combineert humor, drama en muziek tot een ultieme feelgood serie. We volgen scholieren op een fictieve school in Ohio die een koor oprichten genaamd de McKinley High’s Glee Club. Een ongestoord leven leiden ze niet, want ze moeten voortdurend de strijd aan gaan tegen vooroordelen van niet alleen hun leeftijdsgenoten, maar soms ook hun leraren. Alle 121 afleveringen zijn inmiddels bij Netflix te bekijken.

Lees meer over Glee

Trinkets

Een moderne versie van The Breakfast Club, zo werd Trinkets al voor zijn release genoemd. In Trinkets draait het om Brianna Hildebrand, Quintessa Swindell en Kiana Madeira. Op het eerste oog hebben de drie meiden niets met elkaar. Ze hebben allemaal een andere sociale achtergrond en geen connecties. Toch worden ze al snel vrienden omdat ze dezelfde passie delen: stelen. Al snel wordt hun band heel hecht.

Lees meer over Trinkets

Wanted

Het was ook de maand waarin Wanted voorzien werd van zijn tweede seizoen. In de Australische serie zien we hoe accountant Chelsea op het verkeerde moment op de verkeerde plaats is. Samen met kassière Lola, met wie ze niets gemeen heeft, moet ze op de vlucht slaan nadat ze getuige zijn van een dubbele moord. Al snel blijkt dat ze moeten rennen en blijven rennen, want niemand is te vertrouwen.

Lees alles over Wanted