Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in juni 2020

De laatste dagen van de maand juni zijn alweer aangebroken. Nadat we gisteren schreven over de beste documentaires op Netflix in juni, hebben we vandaag de balans opgemaakt wat betreft beste series. Netflix lanceerde heel wat interessante titels en het was dan ook een flinke uitdaging om een top drie op te stellen. Hieronder bekijk je onze lijst.

The Woods

De boeken van Harlan Coben zijn uiterst populair en Netflix heeft de rechten gekocht om een groot aantal van zijn titels te mogen verfilmen. Dat leverde al Safe en The Stranger op en daar kwam deze maand de Poolse productie The Woods bij. Van nieuwe makers worden we in W Glebi Lasu meegenomen in een bijzondere zaak. In 1994 verdwenen vier tieners op mysterieuze wijze in een bos. Iedereen denkt dat de kinderen dood zijn, maar 25 jaar na dato worden twee van de vier lichamen gevonden. Pawel Kopinski, broer van één van de slachtoffers en inmiddels officier van justitie, gaat op onderzoek uit.

Lees meer over The Woods

Over Water

Met Over Water verscheen een nieuwe Vlaamse productie op Netflix. In de serie draait het om John Beckers. De voormalige tv-ster heeft aardig wat misstappen begaan in zijn leven. Nu krijgt hij van zijn vrouw en twee kinderen nog één kans om alles op orde te brengen. Het duurt echter niet lang voordat het compleet misgaat als hij in de havens gaat werken en in de cocaïne-handel terechtkomt. Het goede nieuws is dat seizoen 2 ook al razendsnel naar Netflix komt.

Lees meer over Over Water

The Sinner

The Sinner ging in 2017 van start. De indrukwekkende anthologie-serie begon toen met het verhaal van Cora (Jessica Biel) die in blinde woede insteekt op een op het eerste oog toevallige voorbijganger. Inmiddels zijn we al aangekomen bij het derde seizoen waarvoor Harry Ambrose is teruggekeerd. In het meest recente seizoen is de hoofdrol voor Matt Bomer, die betrokken is bij een noodlottig auto-ongeluk. Hij is een zeer gerespecteerde leraar met een smetteloze reputatie, of blijkt er toch meer aan de hand?

Lees alles over The Sinner

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?