Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in juni 2021

We zijn alweer aangekomen op de laatste dagen van juni. Een mooi moment om te kijken naar wat er afgelopen maand allemaal op Netflix is verschenen. In juni kwamen er heel wat mooie series op Netflix. Nadat we eerder al schreven over de beste documentaires, is het nu de beurt aan de beste series op Netflix in juni 2021.

Summertime

De romantische dramaserie Summertime is terug. We volgen hoe twee jongvolwassenen van zeer verschillende komaf verliefd op elkaar worden tijdens een zomer aan de Adriatische kust van Italië. Het leidt al snel tot een onverwachte romance tussen de twee. De Netflix Original is gebaseerd op de boeken van Federico Moccia.

Lees meer over Summertime

StartUp

StartUp telt inmiddels al drie seizoenen. De serie volgt de opkomst van GenCoin, een briljant mar controversieel tech-idee gericht op digitale valuta. Het blijkt al snel een idee dat gezien wordt om geld wit te wassen. Het brengt ondernemers in contact met een corrupte FBI-agent en een criminele bende in Miami.

Lees meer over StartUp

Katla

Katla is de eerste IJslandse Netflix Original. In de serie volgen we de catastrofale uitbarsting van de met ijs bedekte vulkaan Katla. Zelfs een jaar na de uitbarsting is er nog een flinke nasleep. Er ontstaat opschudding in een nabijgelegen gemeenschap wanneer er mysteries opduiken uit het ijs.

Lees alles over Katla

Lupin

De Franse hitserie Lupin is terug met gloednieuwe afleveringen. De serie is geïnspireerd op de avonturen van Arsène Lupin. Hoofdrolspeler Omar Sy vertolkt de rol van Assane Diop en wil wraak nemen voor hetgeen zijn vader en de familie is aangedaan. Het brengt hem al snel in een gevaarlijk kat-en-muisspel.

Lees alles over Lupin

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?