Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in juni 2024

Deze maand verscheen het langverwachte derde en laatste seizoen van Sweet Tooth op Netflix, maar deze (behoorlijk donkere) serie was zeker niet de enige die goede zaken deed op de streamingdienst. Wij gingen op zoek naar de beste series op Netflix in juni 2024. Eerder schreven we al over de beste documentaires op Netflix in juni 2024.

Clanes

In de Netflix-film Clanes vestigt een advocate genaamd Ana zich in het stadje Cambados. Haar aanwezigheid blijft bij niemand onopgemerkt. Ook niet bij Daniel (Tamar Novas), de zoon van een belangrijke drugshandelaar en het hoofd van de zogenaamde Padín-clan (terwijl zijn vader in de gevangenis zit). Ana, die al gewerkt heeft in één van de beste advocatenkantoren van Madrid, heeft besloten om in Cambados helemaal opnieuw te beginnen met de bedoeling de rekeningen met haar verleden te vereffenen.

➡ Lees meer over Clanes

Outlander

In de trailer van seizoen 7 van Outlander spreekt Jamie Fraser Claire toe over een droom waarin hij haar omringd zag door licht. “Er was overal licht om je heen. Maar het was geen kaarslicht of vuurlicht”, zegt hij tegen haar. “Ik dacht dat het elektrisch licht was.” Wat staat het koppel te wachten in de nieuwe afleveringen? Je kunt het nu zien op Netflix!

➡ Lees meer over Outlander

Sweet Tooth

Het avontuur van Gus zit er bijna op, want seizoen 3 is het laatste seizoen van Sweet Tooth. De belangrijkste karakters uit de serie, Gus, Jepperd, Becky en Wendy, gaan in de ijskoude Amerikaanse staat Alaska op zoek naar de moeder van Gus. Ze worden vergezeld door Dr. Singh, maar worden natuurlijk ook achternagezeten door gevaarlijke personen én groepen: Helen Zhang, haar dochter Rosie en de Wolf Boys niet te vergeten, die alle hybrides uit willen roeien om de wereld (zo kijken zij ertegenaan) ‘een betere plek’ te maken.

➡ Lees meer over Sweet Tooth

New Amsterdam

Het plot van de ziekenhuisserie New Amsterdam is inmiddels wel duidelijk: bij dokter Max Goodwin staat de patiënt voorop en in het meest complexe ziekenhuis van New York, New Amsterdam, probeert hij de aldaar heersende bureaucratie te doorbreken om zo de beste zorg te bieden aan zijn patiënten. Het is al weer tijd voor seizoen 4!

➡ Lees meer over New Amsterdam

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?