Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in maart 2017

In navolging op de Beste Documentaires op Netflix in maart bespreken we vandaag de Beste Series van de maand. Er was genoeg keuze, want series als Designated Survivor en Iron Fist haalden de schifting bijvoorbeeld net niet. Morgen volgt het laatste deel van het drieluik: de Beste Films van Maart.

In maart zijn ook veel nieuwe seizoenen van diverse Netflix Original Series verschenen. Zo werden LOVE, Grace and Frankie, Trailer Park Boys en Dinotrux van nieuwe seizoenen voorzien. Ook werden er voor de maand maart nieuwe series en seizoenen aangekocht door de streamingdienst.

ACS: The People v. O.J. Simpson seizoen 1

Dat American Crime Story: The People v. O.J. Simpson er aan zat te komen op Netflix was al tijden bekend. De streamingdienst heeft een deal gesloten, waardoor het de reeksen over de waargebeurde misdaadzaken in de Verenigde Staten wereldwijd mag aanbieden. Het eerste seizoen gaat over O.J. Simpson en zijn rechtszaak over de dubbele moord op zijn ex-vrouw en haar vriend. Hij werd verdacht de dader te zijn en de rechtszaak groeide uiteindelijk uit tot de ‘rechtszaak van de eeuw’. De dramaserie hierover gooide hoge ogen en is nu ook op Netflix te zien.

Bekijk deze serie op Netflix

Barbapapa 2 seizoenen

De verrassing in de lijst met Beste Series van de maand is dit keer Barbapapa. Uit het niets waren daar ineens twee seizoenen van deze serie uit de jaren zeventig. Vooral voor de wat oudere gebruikers van Netflix was dit een welkome toevoeging. Barbapapa roept namelijk nogal wat nostalgische gevoelens op. Barbapapa werd eind jaren zestig bedacht in Frankrijk. Het begon als een boek en later werd er ook een serie uitgebracht. Barbapapa is een Franse naam en is afkomstig van barbe à papa (suikerspin). Barbapapa bestaat uit korte afleveringen en de bijzondere wezens kunnen iedere denkbare vorm aannemen.

Bekijk deze serie op Netflix

Outlander seizoen 2

Regelmatig zagen op het internet mensen nieuwsgierig rondvragen wanneer Outlander seizoen 2 op Netflix zou verschijnen. Sinds de laatste week van maart is het wachten daarop eindelijk voorbij. Outlander seizoen 2 verscheen 29 maart op Netflix. De spannende avonturen van Claire en Jamie gaan verder. Claire wordt dit keer wakker bij de stenen in 1948. In 1745 komen Claire en Jamie aan in Frankrijk en het duurt niet lang voordat ze een nieuwe vijand gemaakt hebben.

Bekijk deze serie op Netflix

The Affair seizoen 2

Op het tweede seizoen van The Affair hebben we op Netflix niet lang hoeven wachten. Van deze serie werd het eerste seizoen in september toegevoegd en na ongeveer een half jaar is het tweede deel dus al te streamen. The Affair is een ijzersterke dramaserie uit Amerika en draait om Noah Solloway en Alison Bailey. Zij krijgen een buitenechtelijke relatie met elkaar en ze vinden elkaar na tijdens een moeilijke periode in hun leven. De impact hiervan wordt krachtig in beeld gebracht in The Affair. In het tweede seizoen worden Helen Solloway en Cole Lockhart nadrukkelijker betrokken in de serie.

Bekijk deze serie op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?