Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in maart 2019

The-Order-Netflix

Maart zit er alweer bijna op en nu we terugkijken op de maand kunnen we niet anders dan zeggen dat het wat betreft series een goede maand is geweest. Tijd om op zoek te gaan naar de drie Beste nieuwe series uit maart. Heb jij andere favorieten? Stem dan voor de maandwinnaars!

The Walking Dead

Afgelopen maand was toch ook een beetje de maand van The Walking Dead. Na een lange afwezigheid op Netflix keerde de serie in maart terug inclusief een nieuw seizoen. De Amerikaanse hitserie vertelt het verhaal van een groep die een zombie-apocalyps hebben overleefd. Ze krijgen de taak om samen te werken om de mensheid als hun eigen leven te beschermen. Acht seizoenen van The Walking Dead zijn inmiddels te bekijken bij Netflix.

Lees meer over The Walking Dead

The Order

The Order is één van de Netflix Originals die afgelopen maand werd toegevoegd en waar flink over gesproken werd. In de serie staat Jack Morton (Jake Manley) centraal. De eerstejaars student komt er al gauw achter dat er een geheim genootschap van op zijn school is. Als hij er zelf in terecht komt, krijgt hij te maken met magie en treft hij een ondergrondse strijd tussen zwarte magie en weerwolven. Deze week werd ook nog eens bekend dat er gewerkt wordt aan een vervolg van The Order.

Lees meer over The Order

The OA (seizoen 2)

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar in maart 2019 was het eindelijk zover. Het tweede seizoen van The OA werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In seizoen 2 raakt Prairie Johnson betrokken bij een onderzoek naar een vermissingszaak. De jonge Michelle Vu is verdwenen nadat ze een spel aan het spelen was. The OA werkt samen met privédetective Karim Washington om het meisje terug te vinden. Ondertussen zetten BBA, Angie en de jongens hun vraagtekens bij het verhaal van The OA.

Lees alles over The OA