Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in maart 2020

Brot The Valhalla Murders Netflix

De maand maart is een bijzondere geworden met de uitbraak van het coronavirus. Desondanks verschenen er wel de nodige nieuwe series op Netflix. Wij zijn op zoek gegaan naar de beste van deze maand. Kun jij je niet vinden in deze lijst, stem dan op de in jouw ogen beste nieuwe titels voor maart 2020.

Dare Me

De serie Dare Me is gebaseerd op de bestseller van Megan Abbott. We volgen een team cheerleaders dat zwaar onder druk komt te staan als de uitgesproken Beth Cassidy en haar beste vriendin Addy Hanlon de leiding overgenomen zien worden door een nieuwe coach. De onderlinge relaties komen op scherp te staan. We komen dan ook in een verhaal terecht waarin het draait om ontrouw, moord en gevaarlijke vriendschappen.

Lees meer over Dare Me

The Letter for the King

Wanneer een populaire Nederlands kinderboek wordt verfilmd, is dat natuurlijk altijd interessant. Met Letter for the King alias De Brief voor de Koning heeft Netflix ook nog eens een indrukwekkende serie neergezet. We volgen de jonge Tiuri, een jonge schildknaap die op avontuur wordt gestuurd om een brief bij de koning af te leveren. Het wordt een ware reis om zijn koninkrijk te redden.

Lees meer over Narcos: Mexico

Brot

Brot groeide deze maand binnen no time uit tot een groot succes. Het is de eerste IJslandse Netflix Original. In de serie draait het om Arnar, een profiler van de politie. Als er een seriemoordenaar actief is in het land, moet hij terugkeren om hem op te pakken. Al snel blijkt dat het dorpje Valhalla een belangrijke rol speelt in de zoektocht naar de moordenaar.

Lees alles over Brot

Self Made

C.J. Walker heeft met haar doorzettingsvermogen diepe indruk achtergelaten. Ze volgde als arme Afro-Amerikaanse vrouw in de negentiende eeuw de Amerikaanse droom en met succes. Van arme wasvrouw groeide ze uit tot steenrijke producent van haarverzorgingsproducten. In Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker krijgen we een kijkje in haar leven.

Lees alles over Self Made

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?