Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in maart 2021

De maand maart is alweer bijna voorbij. De laatste dagen van de maand zijn wat ons betreft de ideale gelegenheid om het één en ander op een rijtje te zetten. Zo zijn we onder meer op zoek gegaan naar de beste series op Netflix in maart 2021. Nadat we eerder al schreven over de beste documentaires, blijkt Netflix ook op het gebied van series niet stilgezeten te hebben.

Sky Rojo

Afkomstig van de makers van La Casa de Papel en Vis a Vis heeft Netflix met Sky Rojo een nieuwe Spaanse hit te pakken. We zien hoe drie Spaanse dames ervoor kiezen om het bordeel waarin ze werken de rug toe te keren. Ze worden echter achtervolgd door hun verleden en zullen moeten vrezen voor hun pooier en zijn handlangers.

Lees meer over Sky Rojo

The One

Wat als je met DNA jouw perfecte match kunt vinden? In The One draait alles om liefde en leugens als een DNA-onderzoeker een nieuwe manier ontdekt om een soulmate te vinden. Zelfs de perfecte match blijkt echter grote geheimen te hebben.

Lees meer over The One

Zero Chill

De vijftienjarige kunstschaatster Kayla MacBentley ziet alles in haar leven veranderen als ze met haar familie plots verhuisd van Canada naar Londen. Daar gaat haar broer naar de prestigieuze ijshockeyacademie. Het zorgt ervoor dat Kayla noodgedwongen haar eigen dromen moet parkeren.

Lees alles over Zero Chill

The Young Pope + The New Pope

Netflix verraste ons op de eerste van de maand met zowel The Young Pope als The New Pope. In The Young Pope zagen we hoe Lenny Belardo werd verkozen tot de eerste Amerikaanse paus. In The New Pope is het tijd voor een nieuwe leider. Al komen er dan ook snel leugens en verborgen agenda’s aan het licht.

Lees alles over The Young Pope

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?