Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in maart 2022

Deze maand verscheen Taboo eindelijk op Netflix. Stellen dat de ‘nieuwe’ (voor het eerst op de streamingdienst) serie uitgroeide tot een hit, is misschien wel een understatement! Het was echter zeker niet de enige serie die meteen goede zaken deed. Wij gingen op zoek naar de beste series op Netflix in februari 2022. Ben jij het niet eens met onze lijst? Stem dan ook op jouw beste titels van maart 2022. Eerder schreven we al over de beste documentaires op Netflix in maart 2022.

Taboo

In Taboo is Tom Hardy de grote man als James Keziah Delaney. Daarnaast zijn er grote rollen voor David Hayman, Jonathan Pryce, Oona Chaplin, Richard Dixon, Lee Bill en Edward Hogg. Waar Peaky Blinders zich afspeelt aan het begin van de twintigste eeuw, draaien we de tijd voor Taboo nog eens honderd jaar terug. Avonturier James Keziah Delaney, gespeeld door Hardy, komt terug in Londen tijdens de Oorlog van 1812 tussen de Britten en de Amerikanen. Velen dachten dat James dood was, maar hij komt als een andere man terug uit Afrika.

➡ Lees meer over Taboo

Queen of the South

In Queen of the South worden we meegenomen naar het leven van Teresa. Ze wordt door de moordenaars van haar vriend gedwongen om een Mexicaans kartel te dienen en te verkassen naar de Verenigde Staten. Daar wordt haar macht steeds groter, maar dat brengt ook risico’s met zich mee…

➡ Lees meer over Queen of the South

Pieces of Her

De volgende vraag staat centraal in Pieces of Her: wat als de persoon waarvan je dacht dat je hem of haar het beste kende, plotseling iemand blijkt te zijn die je nooit echt gekend hebt? Andrea denkt alles te weten over haar moeder, Laura. Ze weet dat ze haar hele leven in het kleine strandstadje Belle Isle heeft doorgebracht. Ze weet dat ze nooit iets anders gewild heeft dan een rustig leven leiden als steunpilaar van de gemeenschap. Ze weet dat ze nooit een geheim heeft gehad. Omdat we onze moeders allemaal kennen, toch? Maar dat verandert compleet wanneer een trip naar het winkelcentrum in geweld uitbarst en Andrea plotseling een heel andere kant van Laura te zien krijgt…

➡ Lees meer over Pieces of Her

Human Resources

Human Resources is een spin-off van het immens populaire Big Mouth. De Netflix-serie gaat over een paar bijzondere wezens: Hormone Monsters, Depression Kitties en Shame Wizards. Samen vormen zij een onzichtbaar professioneel team dat mensen helpt door hun leven te reizen. Zelf beginnen ze echter ook meer en meer menselijke trekjes te vertonen, ondanks dat het fantasiewezens zijn… In vergelijking met Big Mouth zijn er wat andere ‘monstertjes’ van de partij, zoals bijvoorbeeld Petra the Ambition Gremlin en Keith from Grief. Let op: Human Resources scoort een 100 procent score (fresh) op Rotten Tomatoes!

➡ Lees meer over Human Resources

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?