Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in maart 2023

Deze maand verscheen het langverwachte tweede seizoen van Shadow and Bone eindelijk op Netflix, maar de fantasyserie over Alina Starkov was zeker niet de enige die goede zaken deed op de streamingdienst. Wij gingen op zoek naar de beste series op Netflix in maart 2023. Ben jij het niet eens met onze lijst? Stem dan ook op jouw beste titels van maart 2023. Eerder schreven we al over de beste documentaires op Netflix in maart 2023.

You

In het afgelopen seizoen van You werden Joe en Love vader en moeder van hun eerste kindje samen en verhuisden ze naar een ‘zielloze buitenwijk’ (zoals Joe het zelf noemde). Het oog van de ‘Netflix-stalker’ viel al vrij snel op hun nieuwe buurvrouw, die omgelegd werd door Love. Daarna verlegde Joe zijn focus naar Marianne, en… nou ja, er kwamen heel wat bloedige scènes voorbij. Met als klap op de vuurpijl dat de beide hoofdpersonages elkaar te lijf gingen. Seizoen 4 borduurt daarop voort en werd gereleaset in twee delen, deel 1 in februari en deel 2 in maart. We weten ook al dat seizoen 5 het slotseizoen van de show wordt. Goodbye Joe.

➡ Lees meer over You

Shadow and Bone

In het tweede seizoen van Shadow and Bone duikt generaal Kirigan weer op, dit keer met nog meer (en angstaanjagendere) krachten dan voorheen. Alina is intussen nog altijd vastbesloten de Shadow Fold te vernietigen en Ravka te redden van de ondergang. Maar dit keer krijgt Kirigan hulp van twee gevaarlijke schaduwmonsters en daarnaast ook nieuwe rekruten van de Grisha. Lukt het Alina Starkov en de haren om het kwaad voor eens en altijd uit te bannen? Dat zie je in

➡ Lees meer over Shadow and Bone

Lauchhammer

Lauchhammer (Lauchhammer – Tod in der Lausitz) is een Duitse krimi die aanvankelijk werd uitgezonden door de omroep ARD. Het verhaal begint als het lichaam van een 17-jarig meisje (Ramona Schinschke) wordt gevonden. Rechercheur Mark Briegand wordt op de zaak gezet en hij keert terug naar zijn geboortedorp in de regio Lausitz (op de grens van Duitsland, Polen en Tsjechië). Hij heeft niet zo heel veel om mee te werken, want er zijn bijna geen sporen. De mobiele telefoon van het meisje is onvindbaar, de bandensporen op de plaats delict stoppen abrupt en er zijn ook al geen getuigen… Hoe gaat hij deze zaak oplossen?

➡ Lees meer over Lauchhammer

The Glory

Het hoofdpersonage van The Glory heet Moon Dong-Eun (gespeeld door actrice Song Hye-Kyo), en zij moest vanwege schoolgeweld van school af. Sindsdien spoken er echter wraakgedachten door haar hoofd. Haar belangrijkste misbruiker is inmiddels getrouwd en heeft een kind gekregen. En uitgerekend Moon wordt de huisonderwijzeres van dit kind als hij naar de basisschool gaat. Zo begint haar lange en ook moeilijke ‘pad van wraak’. En dat richt zich niet alleen op de hoofddader, maar ook op al diegenen die getuige waren van al het zinloze geweld, maar ondertussen niets hebben gedaan…

➡ Lees meer over The Glory

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?