Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in mei 2019

The Society Netflix

Met mei hebben we een uiterst goede Netflix-maand gehad. Er verschenen flink wat nieuwe titels en gelukkig zat er ook voor de serieliefhebbers genoeg leuks tussen. Wij zijn op zoek gegaan naar de drie Beste nieuwe series uit mei. Natuurlijk scoorden series als The 100, Lucifer en Undercover uitstekende. Deze Grote Drie kregen echter zoveel aandacht, dat we ze niet mee wilden nemen in dit lijstje. We wijzen jullie dan ook graag op drie andere titels.

The Society

Al voor zijn release werd The Society vergeleken met The 100. In deze Netflix Original volgen we een groepje jongeren uit de stad New ham. Als de jongeren van de middelbare school op reis gaan, komen hun bussen voor een blokkade te staan. Dan blijkt dat hun stadje volledig is verlaten en dat ze totaal onbereikbaar zijn. En alhoewel het hemels klinkt een leven zonder hun ouders, blijkt de werkelijkheid al snel anders.

Lees meer over The Society

When They See Us

Een zaak om je diep voor te schamen, zo één wordt belicht in de heftige docu-serie When They See Us. De serie bestaat uit vier afleveringen en neemt ons mee in het leven van Antron McCray, Kevin Richardson, Yusef Salaam, Raymond Santana en Korey Wise. De vijf jongens werden in 1989 onterecht beschuldigd van de verkrachting van een jogger. Jarenlang zaten ze vast, totdat de waarheid omtrent de Central Park Five naar buiten kwam.

Lees meer over When They See Us

Good Girls

Drie huismoeders die in een keiharde criminele wereld terecht komen. Het klinkt ondenkbaar, maar Good Girls heeft het mogelijk gemaakt. Deze Amerikaanse komedie-dramaserie vertelt het verhaal van Beth, Ruby en Annie. De moeders kunnen wel wat extra geld gebruiken en besluiten een supermarkt te overvallen. Al snel komen ze in een keiharde criminele wereld terecht.

Lees alles over Good Girls