Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in mei 2020

De maand mei is alweer voorbijgevlogen en dat brengt ons in de gelegenheid om de balans op te maken. Het was een maand waarin heel wat nieuwe series verschenen, waardoor een top drie samenstellen ook een flinke uitdaging was. Hieronder vind je de in onze ogen beste series op Netflix in mei 2020. Ben je het niet met de lijst eens? Laat dan jouw stem horen voor beste nieuwe titels voor mei 2020.

Sweet Magnolias

Romantische dramaseries zijn op Netflix een garantie voor succes en dat geldt ook weer voor Sweet Magnolias. In de serie, gebaseerd op de boekenreeks van Sherryl Woods die bekend is als schrijfster van Chesapeake Shores, volgen we de drie beste vriendinnen Maddie, Dana Sue en Helen. Nu Maddie op een kruispunt in haar leven terecht is gekomen, wordt ze bijgestaan door haar beste vriendinnen.

Lees meer over Sweet Magnolias

White Lines

White Lines gaat over de zoektocht van de Engelse Zoe naar de moordenaar van haar broer Axel op Ibiza, nadat diens lichaam 20 jaar na zijn vermissing opduikt. Zoe belandt in een wereld vol drugs, feesten, leukens en grote geheimen. De serie is afkomstig van Alex Pina, de maker van La Casa de Papel, en het productiebedrijf achter The Crown.

Lees meer over White Lines

Blood & Water

Blood & Water werd voor zijn release al vergeleken met series als Élite, Riverdale, Gossip Girl en Pretty Little Liars. In de Afrikaanse Netflix Original volgen we Puleng Khumalo die aan de slag gaat op een privéschool in Kaapstad. Daar wordt ze niet alleen dikke vriendinnen met een influencer, maar wil ze ook bewijzen dat één van de zwemsters van de school eigenlijk haar ontvoerde zus is.

Lees alles over Blood & Water

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?