Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in mei 2021

De maand mei zit er alweer bijna op. Het ideale moment om te kijken naar wat er de afgelopen weken is verschenen aan nieuwe series. Mei was een goede maand voor Netflix wat betreft nieuwe series. Nadat we eerder al schreven over de beste documentaires, is het nu de beurt aan de beste series op Netflix in mei 2021.

Vincenzo

Koreaanse series doen het de laatste tijd steeds beter op Netflix. In Vincenzo draait het om een Koreaans-Italiaanse maffia-advocaat die een conglomeraat een koekje van eigen deeg geeft. Dat betekent dat de conglomeraat kan rekenen op een flinke dosis gerechtigheid tijdens een bezoek aan zijn moederland.

Lees meer over Vincenzo

Quién Mató a Sara?

Het eerste seizoen van de Mexicaanse serie Quién Mató a Sara? was meteen een groot succes. Deze maand verscheen het vervolg waarin Alex er alles aan doet om erachter te komen wie verantwoordelijk is voor de moord op zijn zus. Zelf zat hij jarenlang vast, maar hij wil nu bewijzen onschuldig te zijn.

Lees meer over Quién Mató a Sara?

The Kominsky Method

Michael Douglas en Alan Arkin hebben de krachten gebundeld voor The Kominsky Method. De twee ervaren topacteurs spelen elkaars beste vrienden, die aan het einde van hun leven er nog wat van proberen te maken. Het derde en laatste seizoen moeten we doen zonder Arkin. Zijn personage is overleden en het maakt het leven van Sandy Kominsky (Douglas) nog grauwer. Dan staat zijn ex-vrouw ook nog eens voor de deur en wil zijn dochter trouwen met een man van zijn leeftijd. Is er een lichtpuntje? Ja! Morgan Freeman maakt zijn opwachting in het slotseizoen van deze bekroonde reeks.

Lees alles over Kominsky Method

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?