Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in november 2017

In november heeft Netflix niet stilgezeten als het gaat om het vastleggen van streamingrechten van veel series. Er waren veel series om uit te kiezen en na de Beste Documentaires en Beste Films op Netflix, zijn dit wat ons betreft de Beste Series van november.

Modern Family – seizoen 8

Seizoen na seizoen slagen de makers van Modern Family er in om de kijker aan het lachen te brengen. Dat is natuurlijk ook weer het geval in Modern Family seizoen 8. Vanaf het eerste seizoen draait het al om de drie families en ook in seizoen 8 zijn zij nog bij elkaar. De hilarische kijk op het leven van de drie gezinnen zorgt voor het ultieme gevoel van ontspanning, zeker als ze elkaar weer eens in de haren vliegen omdat het compleet uit de hand loopt.

Bekijk deze serie op Netflix

Teen Wolf – seizoen 6a

Even ontstond er angst dat Teen Wolf seizoen 6a niet op Netflix zou verschijnen. De serie was aangekondigd door de streamingdienst voor midden november, maar er traden technische problemen op waardoor er nog niet naar het begin van seizoen 6 gekeken worden. Tien dagen later waren de problemen opgelost en sinds 28 november kan er gelukkig gewoon naar het zesde seizoen van Teen Wolf gekeken worden via Netflix.

Bekijk deze serie op Netflix

Greenleaf – seizoen 2

Ook met Greenleaf is het uiteindelijk goed gekomen, al hebben we daar wel fors langer op moeten wachten ten opzichte van Teen Wolf. Greenleaf seizoen 2 was namelijk afgelopen zomer aangekondigd door Netflix, maar daar bleek er iets mis te zijn gegaan met de licentieovereenkomst. Achter de schermen heeft Netflix kennelijk niet stil gezeten, want vanaf begin november kan er naar het tweede seizoen van deze bijzondere serie gekeken worden.

Bekijk deze serie op Netflix

Broadchurch – seizoen 3

Broadchurch is één van de betere Britse series en afgelopen maand is daar gelukkig ook het derde seizoen van op Netflix verschenen. Helaas is dat ook het laatste seizoen dat gemaakt is. Dat Broadchurch zo’n groot succes is geworden is voor een groot deel te danken aan de uitmuntende cast. Met toppers als David Tennant, Jodie Whittaker en Olivia Colman aan boord groeide de serie uit tot een kijkcijferhit in Groot Brittannië en gelukkig bracht onder andere Netflix de serie ook naar Nederland.

Bekijk deze serie op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?