Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in november 2018

Voor de fans van series was november een boeiende maand, want Netflix kwam met meerdere interessante titels. Zo trok natuurlijk het zesde en laatste seizoen van House of Cards veel aandacht, maar begon er voor Narcos ook een nieuw tijdperk. Welke series schoppen het tot de Beste Series van de maand? Niet met de lijst eens? Je kunt hier zelf stemmen!

Nieuw begin

Netflix maakte met Narcos: Mexico een nieuw begin met de serie, die drie jaar geleden zoveel indruk maakte. Toen draaide het nog om Pablo Escobar, maar dat de drugsoorlog veel verder gaat in Zuid-Amerika is wel duidelijk. Het toneel verplaatste zich daarom naar Mexico.

Onder een nieuwe naam (Narcos: Mexico) werd er een nieuw begin gemaakt door Netflix. Een gok van de streamingdienst, maar die pakt erg goed uit, want de kritieken zijn lovend. Een stuk meer verdeeld zijn de meningen over House of Cards seizoen 6. Zonder Kevin Spacey was het de vraag of de reeks nog wel bestaansrecht heeft. De één vindt van wel, de ander van niet. Wij keken het zesde seizoen uiteraard ook en horen bij het kamp dat wél enthousiast is over het zesde deel.

Populaire series krijgen vervolg

In november kregen ook meerdere series die op Netflix staan een vervolg. Hier werd al lang naar uitgekeken en dus gingen The Sinner seizoen 2, Greenleaf seizoen 3 en Frontier seizoen 3 er als koek in bij de fans.

Nederlandse series

Netflix heeft in november ook diverse Nederlandse series toegevoegd aan het aanbod. Men is over het algemeen vrij kritisch over de Nederlandse titels, maar toch zijn er ook genoeg fraaie films en series gemaakt. Vuurzee is bijvoorbeeld een serie die tot de betere series uit Nederland behoort. Eigenlijk zou Vuurzee afgelopen zomer al op Netflix verschijnen, maar dat werd op het laatste moment toch uitgesteld. Nu is de serie er toch en verdient het ook een plekje in de lijst met Beste Series van November.

De beste series van november 2018:

# Titel Trailer
1 The Sinner seizoen 2
2 Vuurzee seizoen 2
3 Narcos: Mexico seizoen 1
4 House of Cards seizoen 6
5 Frontier seizoen 3
6 Greenleaf seizoen 3
7 De Ridder

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?