Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in november 2019

Outlander seizoen 4

De maand november zit er alweer bijna op. Het was een maand waarin weer heel wat nieuws is verschenen. Qua series was het dan ook niet makkelijk om te kiezen, maar toch hebben we keuzes moeten maken. Ben jij het niet helemaal eens met onze lijst? Laat dan weten wat volgens jou de beste titels zijn van november 2019.

Wir Sind Die Welle

Wir Sind Die Welle is alweer de Tweede Duitse Original van Netflix. In deze reeks kijken we mee met vijf middelbare scholieren. Vier van hen worden beschouwd als buitenbeentjes, maar één is het populairste meisje van de klas. Als ze bevriend raken, besluiten ze een actiegroep te beginnen tegen racisme, seksisme en vervuiling. Ludieke acties zijn aan de orde van de dag. Het duurt echter niet lang voordat hun beweging een donkere wending neemt.

Lees meer over Wir Sind Die Welle

Outlander

Outlander is een Brits-Amerikaanse dramaserie die deze maand op Netflix eindelijk voorzien werd van zijn vierde seizoen. Het verhaal is gebaseerd op romans van de Amerikaanse schrijfster Diana Gabaldon. We volgen Claire Randall en Frank. Doordat Claire een reis door de tijd maakt, verlaat ze het jaar 1945 en komt ze in het Schotland van 1743 terecht. Gescheiden door de tijd komt Claire in haar eigen avontuur terecht.

Lees meer over Outlander

The Crown

De Britse historische dramaserie The Crown is al jarenlang een groot succes op Netflix. Ook nu is de serie teruggekeerd. We volgen de regeerperiode van koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk. In het derde seizoen volgen we de periode van 1964 en 1977. Claire Foy is omgeruild voor Olivia Colman als Queen Elizabeth II.

Lees alles over The Crown

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand